EXCLUSIV. Primul meci pe care îl va urmări Edi Iordănescu în calitate de selecționer al României

Autori: Gabriel-Alexandru Ioniță, Dumitru Adrian / 29.01.2022, 18:39
EXCLUSIV. Primul meci pe care îl va urmări Edi Iordănescu în calitate de selecționer al României

Edi Iordănescu „intră în pâine” la doar câteva zile după ce a fost prezentat oficial drept noul selecționer al României. Antrenorul în vârstă de 43 de ani va fi prezent în tribunele Arenei Naționale la partida dintre Rapid și UTA Arad care se joacă în această seară de la ora 20:00 în etapa cu numărul 23 din Liga 1.

Edi Iordănescu își începe neoficial mandatul pe banca naționalei României

Noul selecționer nu vrea să piardă deloc timpul în vederea meciurilor amicale pe care România le va disputa în luna martie în compania Greciei și a Israelului. Plus că în perioada iunie-septembrie se vor juca toate partidele din Nations League. Astfel că programul o să fie extrem de aglomerat.

Iar pe umerii lui Edi Iordănescu există deja o presiune destul de mare, întrucât conducerea FRF se așteaptă ca România să se claseze pe unul din primele două locuri în grupa din care mai fac parte Muntenegru, Finlanda și Bosnia Herțegovina.

Astfel, noul selecționer este hotărât să urmărească live foarte multe meciuri din Liga 1 în următoarea perioadă. Iar această „aventură” va începe cu partida dintre Rapid și UTA Arad, un meci extrem de interesant, cu implicații majore în lupta pentru un loc de play-off în Liga 1.

Selecționerul își respectă cuvântul dat fanilor echipei naționale

Astfel, Edi Iordănescu dovedește că este hotărât să respecte promisiunea pe care a făcut-o fanilor echipei naționale după ce a fost prezentat oficial. El a garantat că va face orice efort va fi necesar pentru a califica România la Campionatul European din 2024 din Germania. Și iată că a început deja să își pună timpul în slujba acestui deziderat.

Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare și încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reușesc să vă și răspund tuturor. Dar sunt sigur că înțelegeți motivele.

Pot însă să vă promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională. Și, la final, să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final.

Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, așa cum a fost în toate colaborările mele trecute. Și îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor.

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare. Nu am ezitat niciun moment. Am spus un Da puternic pentru echipa națională și am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu stafful, echipa și toți cei implicați în proiect.

Uniți pentru România!!”, a transmis selecționerul pe Facebook.