EXCLUSIV. Proiectul gigant care amenință granzii din Superliga: „Este o certitudine! Este cel mai important sponsor din România” VIDEO

Autori: Robert Zanfir, Andrei Alexandra / 15.08.2022, 19:38
EXCLUSIV. Proiectul gigant care amenință granzii din Superliga: „Este o certitudine! Este cel mai important sponsor din România” VIDEO

Cristi Munteanu (47 de ani) a dezvăluit la Playsport Live că Oțelul Galați a semnat recent contractul de sponsorizare cu cel mai puternic partener financiar din România. Fosta campioană a României amenință poziția granzilor de la FCSB, CFR Cluj, Rapid sau Universitatea Craiova.

Oțelul Galați revine în prim-planul fotbalului românesc. Cu Dorinel Munteanu la cârmă, dunărenii au promovat în Liga 2 și au ca obiectiv Superliga. Oțelul a remizat în prima etapă din eșalonul secund, 0-0 cu Poli Iași. Urmează derby-ul cu Dinamo. Cristi Munteanu spune că cele două echipe sunt favoritele la lupta pentru primul eșalon.

Proiect gigant la Oțelul! Gălățenii au semnat cu cel mai puternic sponsor din România

Managerul general al Oțelului a dezvăluit la Playsport Live că gigantul Liberty, din industria oțelului, a semnat contractul cu clubul. Până atunci, Dorinel Munteanu și compania trebuie să convingă în campionat.

 

„Aștept cu emoții și încredere meciul cu Dinamo. Mergem la București să facem un meci bun și să scoatem maximum. Mergem la victoie, așa e normal, asta este filosofia lui Dorinel.

Să știți ceva, Dinamo rămâne Dinamo în orice condiții, în orice context. Mâine se joacă cu casa închisă.

Regret mult situația în care a ajuns Dinamo. Dar noi ne-am propus niște lucruri la Galați. Am luat-o de jos. Eu consider că fotbalul românesc are nevoie de Galați, are nevoie de Dinamo. Îmi pare rău că a ajuns Dinamo în liga a doua, dar mai mult îmi pare rău de Otelul, că suntem în liga 2”, a declarat Cristi Munteanu la Playsport Live.

„Oțelul joacă cu casa închisă”

Oțelul se bazează și pe sprijinul masiv al suporterilor. Cristi Munteanu se laudă că sunt foarte puține echipe în România care se pot mândri cu asemenea susținere:

„Sunt peste 100 de băieți care vor veni să încurajeze echipa. Este un lucru foarte important. Acești suporteri au venit pe toate stadioanele pe care am jucat.

Cert este că suntem o echipa care joacă cu casa închisă din liga a treia și de când am început în liga a doua. Pe stadioanele din România nu știu dacă se mai întâmplă la doua, trei echipe să joace cu casa închisă… la nivelul ăsta, că noi suntem la liga a doua, abia am promovat. Ați văzut ce înseamnă un stadion plin, ce însemnă atmosfera.

Dinamo este favorită, dar să nu uităm că la Oțelul Galați manager general este Cristi Munteanu, care vine de la un nivel, antrenor este Dorinel Munteanu, care vine de la un nivel și mai mare, și avem ambiții să ridicăm echipa Oțelul Galați care juca acum câțiva ani în Champions League”, a mai spus managerul Oțelului.

Sponsor gigant la Oțelul

„Este o certitudine, clubul a semnat un contract de sponsorizare cu combinatul Liberty. Nu vă pot da suma, dar pot să vă confirm că este cel mai important sponsor din fotbalul românesc, indiferent de ligă.

Oțelul Galați a fost finanațată de combinat zeci de ani. Oțelul Galati avea sponsor pricipal combinatul din Galați atunci când jucam în Liga Campionilor, când luam titlul, Supercupa României etc.

Noi vrem să o luăm treptat. Investiția din Galați vine pe trei paliere. 1. Echipa de seniori pe care încercăm să o ridicăm. 2. Este echipa de juniori, încercăm să devenim într-un an doi o academie puternică în fotbalul românesc. Oțelul, după Craiova și Pitești, este al treilea bazin de copii din România, dacă luăm după numărul și valoarea jucătorilor din fotbalul românesc”, a încheiat Cristi Munteanu la Playsport Live.