EXCLUSIV. Rapid, foarte aproape de o nouă lovitură! Kevin Luckassen, la un pas de Giulești: „Mie îmi place ca numărul 9 să dea gol cu capul, cu gâtul, cu orice!” VIDEO

Robert Zanfir / 28.06.2022, 19:01
EXCLUSIV. Rapid, foarte aproape de o nouă lovitură! Kevin Luckassen, la un pas de Giulești: „Mie îmi place ca numărul 9 să dea gol cu capul, cu gâtul, cu orice!” VIDEO

Rapid este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu Kevin Luckassen, mutare despre care Playsport a informat în exclusivitate. Prezent în studioul Playsport Live, Mihai Iosif a comentat despre transferurile bifate de giuleșteni.

E sărbătoare în Giulești. Rapidul a intrat în anul 100 al existenței, iar Daniel Niculae și compania pregătesc un sezon de senzație. Adi Mutu a primit transferurile pe care le-a cerut. Playsport a anunțat în exclusivitate despre venirile lui Andrei Ciobanu, Paul Iacob, Valentin Costache și Florin Ștefan. Pe lângă aceștia, giuleștenii ar putea da o nouă lovitură: Kevin Luckassen!

Rapid, foarte aproape de Kevin Luckassen

Rapid este foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu Kevin Luckassen. Din informațiile Playsport, Adi Mutu și compania sunt la un pas să îl convingă pe atacantul care a jucat pentru Sepsi în ultimul sezon. Fostul jucător de la Poli Iași și de la Viitorul aparține de Kayserispor și ar agrea revenirea în Liga 1, după împrumutul în Covasna.

Prezent în studioul Playsport Live, Mihai Iosif a comentat așteptata mutare din Giulești. „Număr 9 poate fi gen Benzema sau poate fi gen Luis Surez, mai mobil.

E un atacant de forță, nu mi se pare foarte combinativ, dar un atacant masiv. Nu știu ce își doresc, de sistem… Mie îmi place ca numărul 9 să fie golgheter, să dea gol. Cu capul, cu gâtul, cu nu știu ce, dar eu asta îmi doresc de la un numărul 9.

E normal să se vorbească despre play-off, a trecut tranziția. E stadion nou, e foarte normal”, a reacționat Mihai Iosif la Playsport Live.

Daniel Niculae a stabilit obiectivul Rapidului la aniversarea de 99 de ani

Daniel Niculae este convins că Rapid se va clasa între primele 6 din Liga 1 în sezonul viitor. Giuleștenii vor sărbători 100 de ani de existență, iar entuziasmul este la cote uriașe în clubul lui Victor Angelescu.

„Este unitate la Rapid, împreună vom reuși să ne atingem obiectivele, să facem lucruri mărețe. Astăzi e cea mai importantă zi din istoria clubului, la 99 de ani, e o mică petrecere. Dar la centenar va fi ceva grandios. 100 de ani de istorie curată, 100 de ani de tradiție, de mândrie, de unitate. 100 de ani cu bune, dar și cu multe greutăți.Sunt foarte puține cluburi în lume care au reușit să aniverseze centenarul. S-a creat o emulație fantastică și, cu siguranță, tribunele vor fi pline la meciurile Rapidului.

Din păcate, România a regresat în ultimul timp cu tot ce înseamnă sportul, inclusiv individual. Nu se mai pune accent pe sport, începând din școli. Sunt foarte mult cluburi care își închid anumite secții, din lipsa copiilor care să vină să facă sport. Noi ne dorim să atragem cât mai mulți copii să facă sport, pentru că sportul înseamnă sănătate.

Avem speranțe mai mari anul ăsta, e normal. Foarte mulți rapidiști își doresc să fim în lupta pentru câștigarea campionatului. Ne-am stabilit obiectivul, primele șase, play-off-ul. Știm că va fi foarte greu, mai greu decât în sezonul precedent, pentru că sunt multe echipe care s-au întărit, au adus jucători. Dar trebuie să fim acolo în față”, a spus Daniel Niculae.