Ultima oră. Răzvan Lucescu mai aproape de Sampdoria, decât de Parma! Ce dezvăluie jurnaliștii italieni, după ce Lucescu junior a fost văzut la Milano!

Claudia Balan / 25.04.2021, 21:06
Ultima oră. Răzvan Lucescu mai aproape de Sampdoria, decât de Parma! Ce dezvăluie jurnaliștii italieni, după ce Lucescu junior a fost văzut la Milano!

Gata! Nu mai este vorba doar despre zvonuri lansate de români sau simple povești care apar în jurul antrenorilor și jucătorilor cu nume atunci când rămân liberi de contract.

Răzvan Lucescu, văzut la Milano

Sau cel puțin asta susține un celebru jurnalist italian de la Gazzetta dello Sport, Nicolo Schira. Aseară, ziaristul a postat direct, fără dubii, următoare frază pe Facebook.

”Răzvan Lucescu a fost la Milano săptămâna trecută. Antrenorul român e în vederile Parmei pentru sezonul următor. Și Sampdoria a cerut informații.” a anunțat Schira.

Presa din Italia a confirmat interesul celor două echipe pentru Răzvan, însă se pare că, după ce Parma a luat-o bine de tot în jos spre Serie B și urmează o reorganizare generală, Sampdoria este într-adevăr echipa cu care ar fi negociat fostul selecționer, liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal

Sampdoria, un pretendent mai vechi

Răzvan Lucescu a mai fost în cărți pentru Sampdoria în 2012, dar atunci a preferat să preia pe Al Jaish. Acum a revenit din nou în atenția președintelui Massimo Ferarra, care n-a deschis încă renegocierile cu Claudio Ranieri, căruia îi expiră curând contracul

Problema cu Ranieri ar fi că președintele Sampdoriei n-ar mai fi dispus să-i ofere un salariu de 1,8 milioane de euro antrenorului, așa că pentru unii, divorțul pare iminent.

Despre Răzvan, italienii de la clubdoria46.it scriu că ”a vrut dintotdeauna să calce pe urmele tatălui său în fotbalul italian. Și viitorul lui ar putea fi la Genova”.

”Fostul portar de 52 de ani, fost selecționer al naționalei României, a antrenat în cariera lui echipe precum Rapid București și PAOK. La Salonic a câștigat  campionatul, doborând un record, întrerupând astfel după 31 de ani dominația echipelor ateniene”.

Mircea Lucescu: ”Într-o zi, fiul meu va antrena în Italia!”

Pe vremea când era selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, fost antrenor la Brescia, Pisa și la marele Inter Milano, le-a vorbit jurnaliștilor italieni despre viitorul fiului său. Răzvan s-ar fi aflat înainte de acel moment în tratative cu echipă acum de Seria A, Crotone.

”Într-o zi, fiul meu va antrena în Italia, sunt convins. Știe fotbalul italian, l-a jucat. E un antrenor pregătit, anul trecut trebuia să meargă la Crotone, dar nu mai știu ce s-a întâmplat după. Dar Răzvan va fi antrenor în Italia, e talentat și bun”, spunea Mircea Lucescu în Tuttomercatoweb.