EXCLUSIV. Reacție fermă a lui Adrian Mutu după zvonul că ar prelua Dinamo: „Nu aș face asta niciodată!”

Simion Andrei / 25.09.2021, 19:14
EXCLUSIV. Reacție fermă a lui Adrian Mutu după zvonul că ar prelua Dinamo: „Nu aș face asta niciodată!”

Reacție instantanee a lui Adrian Mutu după apariția informației conform căreia va părăsi FCU Craiova pentru a prelua Dinamo. Tehnicianul oltenilor a vorbit despre această posibilitate, în exclusivitate pentru PlaySport.ro. Deși inclusiv președintele „câinilor” a confirmat că Mutu se afla pe listă posibililor înlocuitori ai lui Dario Bonetti, Mutu a a avut un punct de vedere ferm.

Ce reacție a avut Adrian Mutu după zvonul că ar prelua Dinamo

Contactat de reporterii PlaySport, Adrian Mutu a explicat că o mutare la Dinamo nu ar fi posibilă în momentul de față. Zvonul a fost infirmat categoric de „Briliant”. Acesta a negat cu vehemență discuțiile cu actualii șefi de la Dinamo:

Sunt antrenorul Craiovei. Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo. Si nici nu aș avea cum să fac asta, pentru că sunt sub contract cu  FC Universitatea. Nu stau să mă gândesc la alte chestiuni”, a transmis tehnicianul alb-albaștrilor, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Vestea că Adrian Mutu ar putea fi noul antrenor al celor de la Dinamo a apărut în această după-amiază. În informația inițială s-a spus că actuala conducere a dinamoviștilor ar fi ajuns la un acord cu fostul golgeter din Ștefan cel Mare.

Antrenorul celor de la FC U Craiova nu se află chiar în cea mai bună situație la clubul din Bănie. Echipa antrenată de el a obținut rezultate modeste în ultimele meciuri. Astfel că s-a vorbit destul de mult despre faptul că scaunul său s-ar clătina destul de serios.

Înaintea meciului cu FCSB, Adrian Mititelu a ținut să transmită din închisoare că nu ia în calcul varianta demiterii lui Adrian Mutu. Însă, după meciul pierdut de olteni pe teren propriu cu echipa roș-albastră, lucrurile nu mai sunt atât de clare în Bănie.

Eventuala numire a lui Adrian Mutu pe banca tehnică a lui Dinamo ar însemna o lovitură extrem de importantă dată de „perechea Mureșan-Zăvăleanu” celor din programul DDB și lui Nicolae Badea. Aceștia ar „milita” pentru revenirea lui Mircea Rednic la echipa din Ștefan cel Mare.

Mutu la Dinamo și Rednic la FCU Craiova?

„Puriul” chiar a fost surprins săptămâna trecută la sediul ComputerLand, firma deținută de fostul acționar dinamovist. Conform sursei citate, Nicolae Badea și fanii din DDB nu ar spune totuși „nu” nici unei veniri a lui Adrian Mutu la Dinamo.

„Briliantul” este apreciat de cel care se pare că ar avea o influență mare în club în acest moment, deși oficial nu ocupă nicio funcție. De asemenea, Mutu este în continuare destul de iubit de fani pentru perioada petrecută în Ștefan cel Mare ca fotbalist.