A picat meciul FCSB – Dinamo Kiev! Mesajul echipei pregătite de Mircea Lucescu

Catinca Giosanu Justin Gafiuc 02.04.2022, 19:00
A picat meciul FCSB – Dinamo Kiev! Mesajul echipei pregătite de Mircea Lucescu

UPDATE: A picat meciul amical FCSB – Dinamo Kiev! Sport.ro anunță că jucătorii lui Mircea Lucescu sunt obosiți și nu vor să intre acum pe teren, într-un meci de 90 minute. Există șanse ca meciul să fie reprogramat la finalul lunii aprilie.


S-a aflat când se joacă meciul dintre FCSB și Dinamo Kiev, partidă care a fost organizată cu scopul de a-l determina pe președintele rus Vladimir Putin să își retragă într-un fel sau altul trupele din Ucraina. Pe ce stadion se va desfășura super-amicalul roș-albaștrilor.

Noi detalii despre super-amicalul FCSB – Dinamo Kiev

Conducătorii lui Dinamo Kiev au anunțat, zilele trecute, că își doresc să joace mai multe partide amicale cu echipe de top din Europa. Scopul lor este acela de a-l constrânge pe Vladimir Putin să înceteze să mai atace Ucraina.

Primul meci pe care îl va disputa trupa lui ”Il Luce” va fi împotriva roș-albaștrilor. Internaționalii ucraineni au ajuns deja în România. Ei au venit încă de vineri seară la noi în țară. Unii fotbaliști s-au deplasat cu mijloacele proprii, în timp ce alții au venit cu autocarul oficial al echipei. Mulți au fost însoțiți de familii și chiar de animalele de companie.

Dinamoviștii nu știau exact ce îi va aștepta la sosirea în țară, însă Mircea Lucescu i-a asigurat pe fotbaliști că nu vor duce lipsă de nimic.

Când se joacă amicalul cu  FCSB

Jucătorii lui Dinamo Kiev nu știau până astăzi nici măcar ziua în care îi vor întâlni pe roș-albaștri. Dovadă că patronul Gigi Becali a mărturisit în direct la tv că a auzit ceva, dar nimic concret. Ei bine, acum s-a aflat când se va desfășura meciul amical dintre Dinamo Kiev și FCSB. Super-amicalul va avea loc săptămâna viitoare. Mai exact, miercuri, 6 aprilie, de la ora 20.00. Însă astăzi va avea loc primul antrenament.

Meciul FCSB – Dinamo Kiev se va ține pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală. Totuși, internaționalii români vor fi cazați la Snagov. De formalități se va ocupa Mircea Lucescu. El va avea grijă ca fotbaliștilor din Ucraina să nu le lipsească absolut nimic.

În primă fază, jucătorii legitimați la Dinamo Kiev au fost cazați la Iași. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, le-a venit în ajutor ucrainenilor și i-a ajutat cu tot ce i-a stat în putință.

Ce urmează pentru Dinamo Kiev

Cei de la Dinamo Kiev nu se vor opri aici. Ei au de gând să se confrunte cu mai multe echipe de top din Europa, după meciul cu FCSB. Indiferent dacă vor câștiga sau nu partida, ei își vor duce planul mai departe. Totul, pentru a-l opri pe Vladimir Putin din a ataca Ucraina.

Pe 12 aprilie Dinamo Kiev și-a stabilit un amical și cu Legia Varșovia. Ulterior, ei au de gând să îi provoace pe cei de la FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Milan, Sporting sau FC Basel.

Urmăriți Playsport.ro și pe