EXCLUSIV. Scene incredibile cu Adrian Mutu în prim plan! Cum l-a umilit antrenorul Rapidului pe David Beckham

Olteanu Ștefan Bucur Dan 31.12.2022, 14:26
EXCLUSIV. Scene incredibile cu Adrian Mutu în prim plan! Cum l-a umilit antrenorul Rapidului pe David Beckham

Pe vremea când evolua la Fiorentina, în Serie A, Adrian Mutu l-a umilit pe David Beckham. La acel moment, starul englez se afla și el încă în activitate, fiind împrumutat la AC Milan. Episodul inedit dintre Mutu și Beckham s-a petrecut într-un restaurant din Milano, iar Nuredin Beinur a povestit în exclusivitate pentru Playsport.ro cum a decurs totul.

Adrian Mutu l-a chemat pe David Beckham la masă și l-a ținut în picioare zece minute. Clipe ireale petrecute într-un restaurant din Milano

Nuredin Beinur, un personaj controversat care are multiple legături cu oamenii din fotbalul românesc, a oferit un nou interviu incendiar pentru Playsport.ro, în care, printre altele, a dezvăluit un episod inedit dintre Adrian Mutu și David Beckham.

Totul s-a întâmplat undeva între anii 2009 și 2010. Pe atunci, Adrian Mutu era deja o adevărată legendă a clubului Fiorentina, pentru care evolua din 2006 și se remarcase cu o mulțime de reușite impresionante.

În schimb, David Beckham era aproape de finalul carierei. După ce a evoluat la granzi ca Manchester United sau Real Madrid, Beckham a mers timp de doi ani de zile în SUA, în MLS, la Los Angeles Galaxy. Apoi, în 2009, a decis să revină în fotbalul mare și a semnat, sub formă de împrumut, cu AC Milan.

Între două etape din Serie A, David Beckham a avut parte și de o întâlnire surpriză cu Adrian Mutu, la un restaurant din Milano. Totul a fost povestit, cu lux de amănunte, de Nuredin Beinur, care a fost la fața locului!

„Am mers însă cu Adi într-un restaurant din Milano, unde se strângeau de obicei fotbaliștii. Și am dat acolo peste Beckham, Maldini, Cassano, toți la o masă vecină. La vreo oră distanță, Mutu îi face un semn lui Beckham ca unui vechi amic. Dar cred că nici nu se cunoșteau personal până atunci. Omul s-a ridicat și a venit”, și-a amintit Nuredin Beinur, în interviul pe care l-a acordat pentru Playsport.ro.

Beckham, ținut în picioare

În continuare, Nuredin Beinur a evidențiat atitudinea pe care Adrian Mutu a avut-o în momentul în care Beckham a venit la masa lor. În ciuda faptului că David Beckham este o legendă a fotbalului mondial, cu 6 titluri cucerite în Premier League și cu o Ligă a Campionilor în palmares, Adrian Mutu a avut tupeul de a-i vorbi de la același nivel și chiar mai presus:

„Adi pe scaun, pe englez l-a ținut vreo zece minute în picioare. Am vrut să-i ofer eu un scaun! ”Stai jos acolo liniștit!”, mi-a zis Adi.

N-o spun ca și cum ar fi fost un gest deplasat al lui Mutu. Ci vreau să arăt că el a fost dintotdeauna un tip cu personalitate, care a știut să se plaseze deasupra multor vedete.

Din câte am înțeles atunci, au discutat despre tatuajele lor, despre fotbal”, a dezvăluit Nuredin Beinur.

Ce s-a întâmplat când a vrut să facă poză cu Beckham, Maldini și Cassano

Nuredin Beinur s-a mândrit chiar în interviul acordat pentru Playsport.ro că a stat la masă cu Tyson, cu Desailly, cu Van Persie, cu Trezeguet, cu Huntelaar și cu multe alte vedete din sportul mondial.

Totuși, nu a vrut să rateze oportunitatea de a face o poză cu David Beckham, Paolo Maldini și Antonio Cassano. Însă, în momentul în care Mutu a auzit de intenția sa, „Briliantul” s-a opus vehement:

„Eee, și la un moment dat am vrut să fac și eu o poză cu cei trei. Mai ales că pe Maldini în special îl admiram foarte mult. Dar Adi m-a rugat să renunț: ”Băi, te-am luat aici cu mine să faci poze?”. L-am înțeles!”, a mai adăugat Nuredin Beinur.

Paolo Maldini și-a dedicat întreaga carieră clubului AC Milan. Alături de gruparea de pe San Siro, legendarul fundaș a cucerit 5 Ligi ale Campionilor și 7 titluri în Serie A.

Urmăriți Playsport.ro și pe