Exclusiv. Scindare în familia Mutu. Mario a ajuns la cuțite cu Alexandra din cauza noii iubite

Ștefănescu Dragoș 05.12.2022, 15:25

Dacă până acum a stat departe de lumina reflectoarelor, Mario Mutu pare să se fi schimbat radical. Acesta are de ceva timp o relație cu Mara Georgescu, o tânără cântăreață în plină ascensiune. Relația celor doi nu este însă văzută cu ochi buni de mama lui Mario, Alexandra Dinu. În exclusivitate pentru Playsport.ro, un apropiat al familiei a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre întreaga situație.

Mario Mutu și-a pus pe jar familia. Relația cu Mara a produs furia mamei sale

Mario Mutu (20 de ani), fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, a fost până de curând o prezență discretă. De ceva timp însă tânărul a început o relație cu Mara Georgescu, o cântăreață în plină ascensiune. Aceasta s-a făcut remarcată prin intermediul rețelelelor de socializare dar și pe site-ul Only Fans.

Se pare că influența tinerei nu este deloc benefică asupra lui Mario, care nu se mai înțeleg deloc cu mama sa. Un apropiat al familiei a făcut câteva dezvăluiri uluitoare în exclusivitate pentru Playsport.ro. Potrivit acestuia, Alexandra Dinu a încercat în repetate rânduri să intervină în relația lui Mario, însă tânărul nici nu vrea să audă de o despărțire de Mara. Mario a refuzat totodată și oportunitățile oferite de către bunicul său. Întreaga familie este impacientată de anturajul îndoielnic în care a intrat Mario.

Nu se mai înțelege deloc cu maică-sa și cu bunicul lui de când e cu fata asta. Nu poate nimeni să-l potoleasca. Alexandra (n.r: mama lui Mario, fosta sotie a lui Adrian Mutu) a încercat în repetate rânduri să discute cu el, să-i explice că fata aceasta nu este potrivită pentru el, dar nu a avut cu cine să discute. Relațiile sunt foarte reci acum. Este uimitor cum un tânăr cu o educație aleasă poate să ajungă în medii de o calitate precară, într-un anturaj cel puțin dubios. Bunicul său (n.r: tatăl Alexandrei Dinu, consulul României la Torino) a încercat să-i găsească un serviciu în lumea asta diplomatică. Mario nici nu a vrut să audă. E jale la ei în familie”, a declarat un apropiat al familiei, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Fotografiile cu Mario Mutu care au produs rumoare în media din România

Mario Mutu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, însă o poză postată de el recent a stârnit un val de discuții în presa din România.

Mai exact, fotografia în care Mario și iubita sa apar în ipostaze provocatoare i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă acesta și-a făcut cont pe Only Fans. Iubita sa este deja activă pe această platformă dedicată adulților. Dorind să lămurească situația, Mario a oferit câteva explicații simple pentru pozele postate. El a subliniat că o susține pe partenera sa în tot ce face, acesta fiind motivul pentru care a acceptat să facă fotografiile.

Normal că o susțin, dar de asta zic, cine vrea să afle de fapt ce postează să se aboneze că nu e ceea ce pare. Anumită lume crede probabil că sunt eu dezbrăcat, însă dacă vor să afle, dacă da sau nu, să se aboneze acolo. Eu nici nu zic că apar, nici că nu, cine vrea să vadă să se înscrie”, a declarat Mario Mutu pentru Spynews.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe