EXCLUSIV. Dani Coman, tentat să candideze la șefia FRF sau LPF. „Mă voi pregăti pentru astfel de momente!”

Robert Zanfir 06.09.2022, 20:12
EXCLUSIV. Dani Coman, tentat să candideze la șefia FRF sau LPF. „Mă voi pregăti pentru astfel de momente!”

Dani Coman (43 de ani) a anunțat la Playsport Live că este tentat să candideze la funcția de președinte al FRF sau al Ligii Profesioniste de fotbal. Marți, 12 aprilie 2022, Răzvan Burleanu a fost ales în fruntea fotbalului românesc pentru al treilea mandat consecutiv.

Fotbalul românesc ar putea pregăti o mică revoluție. Dani Coman nu se ferește să anunțe că se gândește să candideze la alegerile FRF de peste patru, cinci ani. Fostul președinte de la Astra Giurgiu și de la Hermannstadt nu este impresionat de faptul că Răzvan Burleanu nu a avut contracandidați la ultimele alegeri.

Dani Coman, în locul lui Răzvan Burleanu la FRF? Se pregătește revoluția în fotbalul românesc

Invitat la Playsport Live, Dani Coman a insistat asupra faptului că are liniștea financiară necesară pentru a nu accepta compromisuri. Ex-portarul naționalei spune că va merge întotdeauna acolo unde va avea sprijin, înțelegere și posibilitatea de a performa. Doua dintre posibilele destinații? FRF și LPF.

„(Te-ar tenta o funcție la LPF sau la FRF? – n.r.) Da, m-ar tenta și în viitorul apropiat mă voi și pregăti pentru astfel de momente.
(La Federație sau la Ligă? – n.r.) Vom vedea daca la FRF sau la Ligă, rămâne de văzut”, a spus Dani Coman la Playsport Live.

„Sunt în relații foarte bune cu conducătorii fotbalului romanesc. Dar nu m-a căutat nimeni de acolo (de la FRF – n.r.). Fotbalistic să ne așteptam că Edi poate face minuni, îl cunosc, l-am avut antrenor. E un antrenor capabil, care se pregătește de dimineața și până seara. Dar are nevoie și de materie prima. Din păcate, în momentul de față, nu mai suntem la nivelul la care era generația lui Hagi sau a lui Mutu și Chivu. Edi e un antrenor căruia nu îi poate impune nimeni jucători”, a mai spus Dani Coman la Playsport Live.

De ce a refuzat oferta lui Neluțu Varga

Dani Coman a fost și pe lista celor de la CFR Cluj. Spune că nu a putut renunța la proiectul de la Hermannstadt din principiu.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut. Aveam foarte mult de lucrat la Sibiu. Eu am adus toți jucătorii împreună cu managerul sportiv. Aș fi dezamăgit foarte multă lume dacă aș fi plecat. Și am avut o ambiție personală, voiam să îmi dovedesc mie că pot promova.

Dacă va mai fi nevoie, probabil voi fi. Nu se termină fotbalul la Sibiu, la Rapid, FC Argeș. Dar, trebuie să se înțeleagă că, dacă la echipele astea nu e nevoie de mine, mă voi duce în altă parte. Pentru că îmi place fotbalul. Sunt și echipe la care nu mă voi duce.

FCSB? Nu rezonează numele. Nici măcar culorile. Nici la Barcelona nu mă uit dacă joacă în culorile astea”, a încheiat Dani Coman la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe