EXCLUSIV | Separare a lui Mirel Rădoi de soție după plecarea în Arabia Saudită. Decizie tranșantă luată de partenera fostului selecționer al României

Andrei Alexandra 25.01.2023, 13:05
EXCLUSIV | Separare a lui Mirel Rădoi de soție după plecarea în Arabia Saudită. Decizie tranșantă luată de partenera fostului selecționer al României

Înțelegerea cu saudiții de la Al-Tai îi aduce lui Mirel Rădoi un mare plus pe plan financiar, întrucât va avea un salariu de 1.2 milioane de dolari pe an, dar, în același timp, fostul selecționer al României va avea parte și de unele neplăceri pe plan personal. Cea mai mare problemă cu care se va confrunta antrenorul de 41 de ani este reprezentată de faptul că, cel puțin pentru moment, nu va fi urmat de familia sa în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi nu va fi urmat, pentru moment, de soție și copii în Arabia Saudită

Soția sa Viviana a decis să rămână momentan la București, alături de cele două fete ale cuplului, Ingrid și Katie. Decizia este bazată pe argumente ce țin de eventuale probleme de adaptare pe care cele două ar urma să le aibă odată cu trecerea bruscă la o altă cultură. Mai ales că ele au început deja să meargă la școală. Cei doi soți mai au un băiat, în vârstă de 20 de ani, Denis, care, asemenea tatălui său, practică fotbalul. În cazul său, în mod evident, nu ar mai exista discuția legată de probleme de adaptare.

Fetele sunt la școală, nu le poți scoate prea ușor din mediul lor. Nu le poți muta cu una cu două într-o țară străină, mai ales una care nu este în Uniunea Europeană. La arabi condițiile sunt total diferite de aici. Mirel a discutat mult cu soția înainte să accepte oferta de la Al-Tai și au ajuns la concluzia ca momentan, până la terminarea anului școlar, Viviana și cei trei copii să rămână în București. Sigur, nu este o decizie ușoară, Mirel și-a luat peste tot familia cu el, dar acum copiii sunt deja mari și trebuie să aibă liniște și stabilitate”, au declarat surse apropiate antrenorului, pentru playsport.ro

Ce a spus tehnicianul despre noua provocare din cariera lui

 Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut oferte și din alte campionate în această iarnă. Le-a refuzat însă din cauza faptului că nu ar fi avut posibilitatea de demara un proiect pe termen lung. De asemenea, fostul selecționer a explicat și de ce a ales să semneze cu Al-Tai. Nu în ultimul rând, el a fost întrebat și despre duelul cu Al-Nassr, echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo. Meciul se va disputa la jumătatea lunii mai.

„Au fost discuții din Bulgaria, Grecia, dar fără nimic serios. Adică un contract care nu îmi asigura nimic, era pe trei-patru luni, până în vară. Nu aveam premisa unui contract mai lung.

Negocierile nu au durat foarte mult, pentru că mi-a plăcut proiectul. În momentul în care am fost sunat și am avut o discuție prin videoconferință cu președintele, în șapte, opt, zece minute s-a terminat totul, pentru că le-am spus ce îmi doresc eu de la o echipă și ideile au fost la fel.

Până atunci (n.r. Până la meciul cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr), mai sunt o grămadă de partide, dar mă bucur că îl prind ca antrenor și că nu l-am prins ca jucător, ca adversar, pentru că probabil că îmi făcea otită”, a spus Rădoi înainte de plecarea în Arabia Saudită.

Sursă foto: captură Twitter / AlTai Saudi Club

Urmăriți Playsport.ro și pe