EXCLUSIV. Șerdean l-a convins pe Cortacero și urmează să devină administratorul firmei Lotus, acționarul majoritar, cu 72%, din cadrul SC Dinamo 1948 SA. Mureșan, out! Prima mutare a ardeleanului 

Cătălin Mureșanu 01.03.2022, 11:00
EXCLUSIV. Șerdean l-a convins pe Cortacero și urmează să devină administratorul firmei Lotus, acționarul majoritar, cu 72%, din cadrul SC Dinamo 1948 SA. Mureșan, out! Prima mutare a ardeleanului 
 • Șerdean a mers în Spania, acolo unde a negociat, în ultima lună, cu Pablo Cortacero și se pare că a reușit să ia acțiunile de la iberic. Începând de azi, omul de afaceri din Ardeal va fi noul adminsitrator al firmei Lotus. 
 • PlaySport.ro a aflat prima mutare a lui Șerdean din noua postură. Acesta încearcă să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a-l îndepărta pe Iuliu Mureșan din funcția de adminsitrator special. 
 •  

  Dorin Șerdean a luat acțiunile de la Pablo Cortacero și, începând de azi, este noul administrator al firmei Lotus Perfect, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA. Fostul președinte de la Dinamo urmează să înregistreze la Registrul Comerțului modificarea de statut.

  Omul de afaceri a negociat, timp de o lună și două săptămâni, în Spania, cu ibericul, iar înțelegerea între cei doi a fost simplă. Dacă Pablo Cortacero nu virează cinci miiloane de euro în conturile lui Dinamo până la finalul lunii februarie, acțiunile trec, de la 1 martie, pe numele lui Dorin Șerdean. Se pare că, acum, acest lucru s-a întâmplat. 

  Ce anunț a făcut PCH în cursul dimineții

  Anunțul matinal din partea PCH. „Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo” 

  Marți dimineață, Peluza Cătălin Hîldan a făcut un anunț prin care prevestea mișcarea din spatele cortinei din tabăra Cortacero- Șerdean. 

  „Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo. 

  De luni de zile, personajul rozaliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de ”spanioli” .

  Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului.

  Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că așa vom afla cine i-a inventat pe spanioli și i-a hrănit atâta timp”, a notat Peluza Cătălin Hîldan, pe facebook, în această dimineață. 

   

  Fanii au primit informații că Dorin Șerdean și-a pus planul în acțiune și a reușit să ia acțiunile de la Pablo Cortacero, așa cum a anunțat, la începutul anului, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Cornel Țălnar, apropiatul omului de afaceri din Alba Iulia. 

   Prima mutare, Șerdean vrea să-l schimbe pe Mureșan 

  PlaySport.ro a aflat că prima mișcare pe car o plănuiește Dorin Șerdean din noua sa postură în cadrul Lotus, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA cu o cotă de 72%, este legată de convocarea Adunării Generale a Acționarilor, prin înștiințarea administratorului judiciar RTZ Parners SPRL. 

  Prin acest plan, Șerdean dorește schimbarea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special. 

   

Urmăriți Playsport.ro și pe