EXCLUSIV. Sorin Strătilă revine în „Ștefan cel Mare”. „Ne-am înțeles” Ce lovitură mai pregătește formația din „Groapă”

Bădulescu Silvian 28.01.2023, 14:13
EXCLUSIV. Sorin Strătilă revine în „Ștefan cel Mare”. „Ne-am înțeles” Ce lovitură mai pregătește formația din „Groapă”
 • CS Dinamo dă lovitura! Formația Ministerului de Interne și-a asigurat serviciile lui Sorin Strătilă (36 de ani), fotbalist cu peste 100 de meciuri în prima ligă. Mai mult, din informațiile Playsport.ro, cu „câinii” de la Interne urmează să semneze și Baudouin Kanda (29 de ani). Acesta a evoluat, alături de Dunărea Călărași, în Superligă.
 • CS Dinamo își aduce fotbaliști cu experiență în prima ligă

  Sorin Strătilă este noul jucător al celor de la CS Dinamo. Fotbalistul de 36 de ani s-a înțeles cu conducerea formației Ministerului de Interne.

  Sorin Stratila, CS Dinamo

  O nouă provocare: CS Dinamo!”, apare pe pagina de Facebook a fotbalistului.

  Contactat de Playsport.ro, acesta a confirmat mutarea.

  Încă nu am semnat, dar ne-am înțeles. Durata contractului va fi până la vară.”

  Brașoveanul a menționat că „telefonul a început să sune după ce am plecat de la Focșani. Am ales CS Dinamo unde voi lucra, din nou, cu antrenorul Marius Bratu. Am ales echipa pentru condițiile oferite. Primul obiectiv este calificarea în play-off, unde totul este posibil”, potrivit Monitorul Expres.

  Din informațiile noastre, de serviciile fotbalistului de bandă s-au mai interesat și Foresta Suceava, liderul seriei 1 a Ligii a 3-a, sau Steagul Roșu Brașov.

  În trecut, Strătilă a bifat formații importante în CV: Astra Giurgiu (pe vreama când echipa se afla la Ploiești), Dinamo București, Concordia Chiajna sau UTA.

  Conform Transfermarkt, a bifat 114 meciuri în prima ligă din România.

  Un jucător crescut la SC Dinamo, aproape de CS

  Pe lângă Strătilă, din informațiile Playsport.ro, CS Dinamo este aproape să își mai asigure serviciile unui fotbalist cu experiență în prima ligă. Este vorba de Baudouin Kanda, jucător crescut la SC Dinamo, formația din liga secundă.

  Totuși, acesta a evoluat doar la echipa secundă antrenată în prezent de Ovidiu Burcă.

  De atunci, cariera sa este strâns legată de Dunărea Călărași. Cu această echipă, Kanda a promovat, în sezoane diferite, din Liga a 3-a în Liga a 2-a și, mai apoi, în Superligă.

  A evoluat 13 meciuri în prima ligă, în sezonul 2018/2019, timp în care a marcat de două ori și a oferit și două pase decisive.

  În trecut, a mai evoluat, sub formă de împrumut, la UTA (2019), Farul Constanța (2019-202) și Concordia Chiajna (2020-2021). În 2022, pentru o scurtă perioadă, a fost legitimat la FC Buzău, dar a revenit la Călărași, unde a jucat în prima parte a stagiunii.

  CS Dinamo ocupă locul 5 în Liga a 3-a, seria 4, cu trei etape înainte de sfârșitul sezonului regular. „Câinii” de la Interne țintesc play-off-ul, implicit o clasare în primele patru. În acest moment, se află la o singură lungime de Real Bradu.

Urmăriți Playsport.ro și pe