EXCLUSIV. „Tigroaice” la „Chefi la cuțite”, dar fără Cristina Neagu. De ce a lipsit cea mai valoroasă handbalistă a lumii

Giosanu Catinca 16.11.2022, 14:03
EXCLUSIV. „Tigroaice” la „Chefi la cuțite”, dar fără Cristina Neagu. De ce a lipsit cea mai valoroasă handbalistă a lumii

În ediția 33 din sezonul 10 al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, de pe 15 noiembrie 2022, și-a făcut apariția în platou echipa de handbal CSM București. Marea absentă a serii a fost însă Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de handbal.

Chefi la Cuțite s-a lăsat cu degustare marți seară

Echipa de handbal feminin CSM București a fost invitată să jurizeze farfuriile la ”Chefi la Cuțite”. Cristina Neagu, căpitanul echipei, nu s-a aflat în platou, în mod surprinzător.

Conform informațiilor playsport.ro, producătorii emisiunii au ținut morțiș ca Neagu să fie prezentă în platou, motiv pentru care au făcut cerere specială la CSM în acest sens.

Din nefericire pentru ei, răspunsul primit a fost unul negativ. Îndrăgita handbalistă a fost nevoită să refuze invitația celor trei chefi. Și asta, pentru că cei de la Red Bull nu i-au permis să onoreze invitația, pentru că pe masa de degustare de la show-ul de la Antena 1 au fost plasate mai multe sticle de Coca Cola, acesta fiind sponsor al emisiunii. Gigantul american Coca Cola are energizantul Burn.

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume

Motivul real pentru care a lipsit Cristina Neagu

Cristina Neagu a vrut să ia parte la emisiunea ”Chefi la Cuțite”, dar i-a fost imposibil să facă acest lucru. Dacă ar fi onorat invitația, ea ar fi încălcat contractul pe care îl are cu Red Bull, pentru că ar fi apărut cu o sticlă de Coca Cola în față.

Liderul pieței de băuturi răcoritoare este firma adversară a lui Red Bull, iar Neagu ar fi riscat ca sponsorul să întrerupă contractul.

Ce sponsori mai are handbalista

Niciun sportiv nu își dorește să își piardă sponsorii. Presa din România a titrat că Simona Halep riscă să rămână fără unul dintre cei mai importanți sponsori după ce a fost depistată dopată la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Cristina Neagu nu colaborează numai cu Red Bull. Ea are contracte vechi în România. Contracte din care acum nimeni nu vrea să piardă. Jucătoarea profesionistă de handbal este imaginea Tedi, producător de sucuri pentru copii, dar e și ambasador la nivel global al producătorului de băuturi energizante Red Bull.