EXCLUSIV. Toți îl știm pe Anghel Iordănescu, dar puțini știu cum arată Valeria, femeia care îi e alături de o eternitate

Andrei Alexandra 14.02.2023, 10:43

Fostul antrenor al echipei naționale a României se poate lăuda cu o familie model. Are o relație cât se poate de specială cu partenera lui de viață, Valeria. Cei doi sunt împreună de aproximativ 50 de ani, însă soția lui Anghel Iordănescu preferă să stea departe de luminile reflectoarelor.

Valeria, soția lui Anghel Iordănescu, a fost surprinsă la plimbare alături de o prietenă

Toată lumea îl cunoaște pe Anghel Iordănescu, mai ales datorită carierei sale de-a dreptul impresionantă atunci când vine vorba despre fotbal.

Cu toate acestea, puțini știu cine este soția fostului selecționer. Soția fostului selecționer a fost surprinsă sâmbătă la orele prânzului la plimbare cu prietena prin centrul orașului. Cele două s-au plimbat pe străduțele și prin parcul din jurul Ateneului Român.

Cum a analizat fostul selecționer lupta la titlu din Superligă

Ultima apariție publică a lui Anghel Iordănescu s-a petrecut la meciul dintre FC Voluntari și FCSB, câștigat de vicecampioana României cu scorul de 2-1, pe stadionul care îi poartă numele fostului selecționer al României. La finalul partidei, acesta a fost întrebat despre lupta la titlu din acest sezon și a dat un răspuns enigmatic.

„Cred că a fost o victorie clară. FCSB a jucat efectiv mai bine, a controlat meciul, a făcut un joc solid, consistent, cu multe faze de poartă. O victorie meritată. FCSB a arătat, pe lângă calitate, și o foarte bună pregătire fizică.

FCSB și Craiova sunt avantajate prin prisma faptului că CFR a pierdut 3 puncte, Rapid a pierdut 3 puncte, iar Farul a pierdut două puncte.

Eu am mai spus-o. Din punctul meu de vedere, cred că, în momentul de față, chiar dacă se vorbește că va fi un play-off extrem de echilibrat, doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană”, a spus Anghel Iordănescu duminică seară.

Anghel Iordănescu este cel mai mare „apărător” al fiului său

Fostul selecționer i-a luat de fiecare dată apărarea lui Edi Iordănescu, actualul selecționer al României, când acesta a fost criticat pentru rezultatele obținute în acest mandat. Ultima dată s-a întâmplat acest lucru în noiembrie 2022, după eșecul din meciul amical cu Slovenia.

„Nu cred că este importantă impresia lăsată mie, ci impresia pe care a lăsat-o mediei, suporterilor, în general impresia pe care a lăsat-o după un meci amical. Dacă mă întrebați strict personal, eu v-aș spune că au fost două reprize distincte.

În prima repriză, oaspeții au dominat, au marcat două goluri, dintre care unul pe o greșeală în defensiva noastră și celălalt pe o nesincronizare între apărătorii noștri.

Repriza a doua a fost în totalitate a noastră. Am avut ocazii, posesie și cred eu că pe undeva este un rezultat neconform cu realitatea. Am avut ocazii prin Pușcaș, Cicâldău, Drăguș, am avut bară. Probabil meritam cel puțin un rezultat de egalitate. Eu totuși cred că este un joc care a venit bine pentru noi.

Suntem o echipă care suferă din punctul de vedere al angajamentului, care suferă în lupta directă. Dacă și gazonul nu ne ajută și nu putem asigura prin el și abilitatea noastră tehnică, e un minus pentru noi”, a spus Anghel Iordănescu atunci, citat de sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe