EXCLUSIV. Transfer-bombă pentru Nicolae Stanciu: a semnat azi noapte și va juca împotriva lui Oscar și Fellaini!

Dumitru Adrian / 27.01.2022, 10:38
EXCLUSIV. Transfer-bombă pentru Nicolae Stanciu: a semnat azi noapte și va juca împotriva lui Oscar și Fellaini!

Din 2019 la Slavia Praga, Nicolae Stanciu s-a impus drept unul dintre jucătorii-reper ai campionatului din Cehia, cucerind două titluri de campion și o cupă. Asta pe lângă meciurile bune din Europa League și Liga Campionilor! Doar că, de azi, aventura la Praga a tricolorului, om de bază al naționalei, se încheie!

Toate detaliile mutării!

Mijlocașul de 28 de ani a semnat azi noapte în China și va îmbrăcat tricoul unei nou promovate în prima ligă: Wuhan Three Towns FC! Este vorba de un transfer definitiv și un angajament pe trei sezoane! Iar salariul, de aproximativ 8 ori mai mare decât cel de la Slavia! Undeva în jurul a 3,2 milioane euro pe an!

Stanciu va ajunge în China cel mai probabil săptămâna viitoare, la începutul lunii februarie. Sosirea lui este amânată puțin de Anul Nou Chinezesc și de obținerea vizei, dar e doar o chestiune de zile până atunci. Noua ediție, 2022, a Super Ligii din China începe pe 23 aprilie.

Printre adversarii lui Stanciu se numără brazilianul Oscar (Shanghai Port) și belgianul Fellaini (Shandong)

Valorează de două ori cât lotul!

Înființată în 2016, formația din regiunea al cărei nume s-a legat în ultimii ani de startul pandemiei COVID joacă pe un stadion de 20.000 de locuri și este antrenată de spaniolul Pedro Morilla (49 ani), fost tehnician al Granadei.

Vedetele echipei, până la sosirea lui Stanciu, sunt atacanții brazilieni Marcao și Ademilson, alături de nigerianul Moses Ogbu. Dar în mod cert Stanciu e cel mai răsunător transfer din istoria clubului! Cotat la 7 milioane de euro pe transfermarkt, românul valoarea în estimările de pe piață aproape dublu față de tot lotul actual al echipei chineze, evaluat la 3,8 milioane euro!