EXCLUSIV. Transfer de finanțare în SuperLiga? Omul care bagă un milion de euro la FC Argeș, despre posibilitatea de a investi la Hermannstadt: „Nu iese fum fără foc. Pe viitor mai știi, de ce nu?”

Cătălin Mureșanu Dumitru Adrian 06.10.2022, 12:49
EXCLUSIV. Transfer de finanțare în SuperLiga? Omul care bagă un milion de euro la FC Argeș, despre posibilitatea de a investi la Hermannstadt: „Nu iese fum fără foc. Pe viitor mai știi, de ce nu?”
  • Viorel Tudose, sponsor la FC Argeș, comentează posibilitatea de a-și muta sprijinul financiar peste munți, la Hermannstadt
  • Omul de afaceri recunoaște că are discuții în contradictoriu cu anumite persoane din conducerea piteștenilor, pentru moment respinge o investiție la Sibiu, însă în viitor lasă locul unui „de ce nu” misterios. 
  • Visul principalului sponsor al „vulturilor” este să aducă titlul în Trivale. „Nu azi, nu mâine, în câțiva ani. Nu sunt genul de om, cum au tot fost în fotbalul, românesc, care investește în fotbal de azi și vrea rezultate de ieri. Asta e dorința mea, să câștig un titlu cu FC Argeș”. 

În culisele fotbalului românesc se vorbește de o mișcare importantă pentru două cluburi din SuperLiga. Este vorba de FC Argeș și Hermannstadt, iar punctul de interes este reprezentat de omul de afaceri Viorel Tudose, patronul firmei GETICA 95, societate din domeniul energiei. 

Astfel, nemulțumit de unele decizii ale conducerii „vulturilor, sponsorul piteștenilor, cu o participare importantă la bugetul clubului, ar urma să își retragă finanțarea din Trivale fiind tentat să-și mute sprijinul la echipa condusă de Marius Măldărășanu. Sibienii stau bine din punct de vedere sportiv, sunt revelația primului eșalon, locul trei la zi, asta în ciuda complicatelor probleme financiare ale societății care administrează clubul, care se află în reorganizare judiciară (insolvență). 

„E adevărat că sunt discuții în contradictoriu cu anumite persoane din conducerea clubului FC Argeș, vedem lucrurile diferit”

PlaySport.ro l-a contactat pe Viorel Tudose, afaceristul a recunoscut că există unele probleme de interpretare între el și unii conducători din Trivale și, chiar dacă spune că, în prezent, nu poate fi vorba de o despărțire de echipa sa de suflet, viitorul suportă un „de ce nu” atunci când vine vorba de o eventuală investiție la Hermannstadt. 

„Nu știu cum să comentez această situație, pentru că, în prezent, ea nu există. Am fost văzut pe stadion la meciul dintre Hermannstadt și FCSB, am stat lângă domnul Radu Negru (n.r. oficial Hermannstadt), care îmi este prieten mai vechi și, cred eu, de acolo au pornit aceste zvonuri. Asta e tot. E adevărat că sunt discuții în contradictoriu cu anumite persoane din conducerea clubului FC Argeș, vedem lucrurile diferit și au existat unele contradicții. Lucrurile degenerează puțin, de la Pitești probabil, atitudinea mea mai în forță poate a deranjat”, a precizat Tudose pentru PlaySport.ro. 

Titlul în Trivale, obiectivul sponsorului Tudose. „Nu sunt genul de om, cum au tot fost în fotbalul românesc, care investește în fotbal de azi și vrea rezultate de ieri”

Sponsorul „vulturilor” nu și-a ascuns pretențiile și și-a prezentat obiectivul pe care-l are la echipa din Trivale. Nici mai mult, nici mai puțin: „Titlul!”.

Iar construcția noului stadion pare a fi atributul unui asemenea vis. „Piteștiul trebuie să crească, va avea un stadion foarte frumos și, cu o construcție sănătoasă, de la copii și juniori, de jos, putem spera să readucem titlul în Trivale. Nu azi, nu mâine, în câțiva ani. Nu sunt genul de om, cum au tot fost în fotbalul românesc, care investește în fotbal de azi și vrea rezultate de ieri. Asta e dorința mea, să câștig un titlu cu FC Argeș, am sentimente aparte pentru echipa asta încă din copilărie”, a trasat omul de afaceri care, conform DigiSport, prin firmele sale, ar fi cumpărat publicitate în valoare de un milion de euro la clubul din Trivale. 

 

„Nu iese fum fără foc, însă în cazul ăsta focul nu e făcut de mine. Dacă această construcție gândită de mine poate fi pusă în practică la Hermannstadt, mai știi, de ce nu?” 

 

În final, chiar dacă a spus că informația legată de mutarea investiției la Hermannstadt este, mai mult, un zvon, Viorel Tudose spune că, dacă proiectul lui poate fi pus în practică la Sibiu, există posibilitatea ca, pe viitor, să sprijine financiar formația din Ardeal.

„Românii avem o vorbă, nu iese fum fără foc, însă în cazul ăsta focul nu e făcut de mine. Însă astăzi, ce îmi spuneți dumneavoastră și ce scrie presa, nu poate fi valabil. În viitor, dacă această construcție gândită de mine poate fi pusă în practică la Hermannstadt, mai știi, de ce nu?”. 

Urmăriți Playsport.ro și pe