EXCLUSIV. Transferul lui Constantin Budescu la Petrolul Ploiești nu se face: „Noi îl vrem, dar nu cred că putem. Acum îl sun dacă ziceți că nu mai are contract”

Ștefănescu Dragoș / 03.01.2022, 14:08
EXCLUSIV. Transferul lui Constantin Budescu la Petrolul Ploiești nu se face: „Noi îl vrem, dar nu cred că putem. Acum îl sun dacă ziceți că nu mai are contract”

Plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB s-a produs chiar în startul noului an. Gigi Becali a anunțat oficial că a ajuns la o înțelegere cu fotbalistul, iar acesta a părăsit deja echipa roș-albastră. De ceva timp se vehicula că următoarea echipă a lui Budescu va fi Petrolul Ploiești. În exclusivitate pentru PlaySport.ro, președintele clubului prahovean a dezvăluit că această mutare nu se poate face.

Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB

Constantin Budescu (32 de ani) nu a reușit să impresioneze de la revenirea sa la FCSB. Căzut în dizgrație, fotbalistul a fost anunțat înainte de sărbători că-i va fi reziliat contractul. Gigi Becali s-a ținut de promisiune și ieri a anunțat în mod oficial că a ajuns la un acord cu Budescu pentru rezilierea contractului acestuia. Latifundiarul din Pipera i-a plătit fotbalistului nu mai puțin de 150.000 de euro.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract.

Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Transferul lui Costantin Budescu la Petrolul Ploiești nu se face

Plecarea lui Constanin Budescu de la FCSB era preconizată de ceva timp. Imediat au apărut zvonurile conform cărora, Budescu ar urma să semneze cu Petrolul Ploiești. În ciuda așteptărilor tuturor, președintele clubului prahovean, Costel Lazăr, a dezvăluit în exclusivitate pentru PlaySport.ro că Budescu nu va merge la Petrolul. Oficialul a explict că echipa nu are banii necesari pentru a satisface pretențiile financiare ale lui Budescu.

Nu am avut nicio discuție cu Budescu să vină la Petrolul. Asta nu înseamnă că nu ni-l dorim, dar nu ni-l permitem. O să-l sun, dacă ziceți că acum nu mai e sub contract cu FCSB, dar sunt șanse slabe, nu cred că avem noi bani de pretențiile lui Budescu”, a declarat Costel Lazăr în exclusivitate pentru PlaySport.ro

”Artistul” era așteptat cu brațele deschise la Petrolul

În urmă cu ceva timp, Valentin Țicu (21 de ani), căpitanul de la Petrolul Ploiești, declara că îl așteaptă cu brațele deschise pe Constantin Budescu la echipa prahoveană. Țicu susținea că dragostea lui Budescu pentru gruparea ploieșteană va fi decisivă în alegerea viitoarei sale destinații.

Suntem prieteni. Îl aștept alături de mine, să facem un vestiar bun. La Ploiești s-a creat o familie, cred că s-ar integra foarte repede, nu se pune problema. Cine trece pe la Petrolul nu are cum să nu vrea să se întoarcă. Cu siguranță își dorește (n.r.- Budescu să revină la Petrolul)”, a spus Valentin Țicu.