EXCLUSIV. Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere! Celebru jurnalist sportiv român, dezvăluiri de senzație la „Fotbal Tango”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.06.2021, 21:34
EXCLUSIV. Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere! Celebru jurnalist sportiv român, dezvăluiri de senzație la „Fotbal Tango”

Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere. Celebrul jurnalist sportiv, Marian Olaianos a fost invitatul lui Marius Mitran, joi, 10 iunie, în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Fotbal Tango”, de la PlaySport.ro.

Marian Olaianos este cel care comentează de ani buni pentru Televiziunea Română meciurile de la Campionatele Mondiale de fotbal chiar de la fața locului. De asemenea, el, ca jurnalist acreditat, a avut șansa de a participa la zeci de conferințe de presă sau antrenamente ale echipelor. De aici, nu mai trebuie spus faptul că deține povești absolut fermecătoare legate de principalii actori ai turneelor finale mondiale.

Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere! Celebru jurnalist sportiv român, dezvăluiri de senzație la Fotbal Tango

În cadrul emisiunii Fotbal Tango de pe Playsport.ro, Olaianos a dezvăluit un episod petrecut la Cupa Mondială din 2010 care s-a jucat în Africa de Sud. La acel moment, selecționerul naționalei Argentinei era regretatul Diego Armando Maradona. Jurnalistul a povestit cum a mers special la Pretoria pentru a asista la un antrenament deschis al Argentinei. Marian Olaianos a dezvăluit că a încercat să obțină un interviu cu fotbalistul de legendă al Argentinei, însă a fost descurajat de costul uriaș pe care îl necesita acest demers jurnalistic.

Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere
Un interviu de cinci minute cu Diego Maradona costa o adevărată avere

Am refuzat să merg la celebrul parc Kruger, ca să merg la Pretoria, acolo unde Argentina avea antrenament deschis. Era într-o permanență harță cu jurnaliștii. Eram o tribună, ca la Astra Giurgiu. Erau cel puțin 800 de ziariști acreditați. Era înaintea meciului cu Germania, din sferturi (4-0 pentru Germania, la Cupa Mondială din 2010). Băieții se antrenau și el mai venea și se certa cu jurnaliștii lui, din Argentina.

Vezi că tu ai zis aia, aia. Pleca, se întorcea și se mai lua de altul. Am câteva fotografii interesante de la acest antrenament, care se termină cu un joc școală. Cine pierde, trebuie să intre în poartă, iar câștigătorii trag 20-30 de mingi cât de tare pot în cei care erau în poartă.

Țin minte că, în naivitatea mea, m-am gândit că pot face un interviu cu el. M-am dus la unul dintre cei trei ofițeri de presă ai Argentinei de la antrenament. I-am spus că sunt de la Televiziunea Română și dacă pot să fac și eu un interviu cu el. S-a uitat la mine ofițerul de presă, nu a scos niciun cuvânt, a scos, însă, mapa și mi-a arătat o listă de 130 de cereri. Dacă vrei te trec aici, 131. Dar știi că tariful începe de la 10.000 de euro, pentru 5 minute. Interviurile în afara celor oficiale. Și am zis OK, mulțumesc, nu”, a declarat Marian Olaianos, în cadrul emisiunii Fotbal Tango, de la PlaySport.ro.

Argentina, demolată de Germania cu 4-0. Maradona, demis

Marian Olaianos nu i-a purat deloc noroc lui Maradona, ba dimpotrivă. Naționala Argentinei a fost spulberată de Germania la Cape Town, scor 4-0. Thomas Muller, Miroslav Klose cu o dublă și Arne Friedrich i-au administrat lui „El Pibe D’Oro” o umilință imposibil de uitat. De altfel, după această înfrângere, Maradona a fost demis de la cârma naționalei la care evoluat la acel moment, printre alții, Messi, Aguero, Higuain, Mascherano, Di Maria sau Pastore.