EXCLUSIV Valeriu Iftime, anunț final despre soarta lui Marius Croitoru. Antrenorul a fost propus la FCSB

Octavian Vasilescu / 18.04.2022, 16:39
EXCLUSIV Valeriu Iftime, anunț final despre soarta lui Marius Croitoru. Antrenorul a fost propus la FCSB

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru (41 de ani), nu va pleca prea curând din Moldova. Anunțul a fost făcut de patronul echipei, Valeriu Iftime.

Marius Croitoru a avut un discurs dur la finalul meciului Chindia Târgoviște – FC Botoșani, scor 1-2. Antrenorul a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la FC Botoșani la finalul sezonului. Contactat de Playsport.ro, Valeriu Iftime a spus că nu se pune problema ca Marius Croitoru să plece acum de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime: „Marius Croitoru nu pleacă la FCSB”

Iftime este foarte mulțumit de Croitoru și vrea să lucreze în continuare cu el. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a anunțat că Marius Croitoru ar fi în discuții cu FCSB, dar Iftime a negat acest lucru:

S-a înțeles greșit ce a declarat Marius, el nu a spus că vrea să plece de la FC Botoșani! Eu nu am discutat în nicio secundă cu el despre plecare de la echipă. Eu îmi doresc ca Marius Croitoru să rămână la Botoșani, iar el vrea să lucrăm în continuare împreună. Avem în continuare un proiect comun, nu se pune problema să plece.

El a folosit o metaforă când a spus că orice copil trebuie să plece de lângă părinți. Marius mai are contract cu FC Botoșani, nu se pune problema să plece acum. Nu se pune problema să plece la FCSB! Pe el nu îl ține contractul legat de FC Botoșani, dacă va avea o ofertă bună pe viitor va putea să plece fără problemă.

Dar acum nu s-a discutat nici măcar o secundă despre plecarea lui”, a spus Valeriu Iftime, pentru Playsport.ro.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Playsport.ro.

Clasament play-out

FC Botoșani ocupă locul 3 în play-out, cu 32 de puncte. Moldovenii au ratat prezența în play-off în ultima etapă a sezonului regulat, după un eșec dramatic în fața celor de la FC Argeș.

Rapid și Gaz Metan Mediaș se vor înfrunta în această seară, în ultimul meci al etapei cu numărul 5 din play-out.

  1. Sepsi OSK – 33 pct
  2. Rapid – 32 pct
  3. FC Botoșani – 32 pct.
  4. U Craiova 1948 – 28 pct.
  5. UTA – 26 pct.
  6. CS Mioveni – 25 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 22 pct.
  8. Dinamo – 13 pct.
  9. Academica Clinceni – 1 pct.
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 25 pct.

Ce a spus Marius Croitoru după victoria cu Chindia

Marius Croitoru a fost foarte nervos după succesul cu Chindia Târgoviște din play-out:

Asta nu e fața Botoșaniului și nu e jocul pe care îl antrenez. Nu sunt adept al unui joc câștigat urât, pentru că nu ai viitor. Prefer să pierd și să joc fotbal, pentru că îmi dă încredere. Încercăm să ne revenim, trecem printr-un moment pe care eu, în scurta mea carieră de antrenor, nu l-am întâlnit.

Au apărut anumite lucruri în jurul echipei care au dezechilibrat jucătorii, m-au dezechilibrat și pe mine, dar sper să învățăm cu toții. Nu e o greșeală, e o învățătură. Sperăm să ieșim cu bine anul acesta, vedem ce o să fie. Vorbitul în presă nu e util la o echipă de Liga 1.

Nu e uşor pentru jucători să vadă că antrenorul e atacat. Nu ştiu, asta simt acum. Vom vedea ce va urma în perioada următoare. Vorbele mele sunt egale cu zero. Este o bucurie, dar doar atât. Nu am realizat nimic. Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”, a spus Marius Croitoru, la finalul partidei.