EXCLUSIV VIDEO | S-a aflat motivul pentru care „creierul” DDB a părăsit programul! „Nu a fost de acord cu această variantă. Credea că Dinamo poate fi salvat și altfel” 

Cătălin Mureșanu 30.10.2022, 15:58
EXCLUSIV VIDEO | S-a aflat motivul pentru care „creierul” DDB a părăsit programul! „Nu a fost de acord cu această variantă. Credea că Dinamo poate fi salvat și altfel” 
 • Nu toți liderii Asociației Peluza Cătălin Hîldan au fost de acord cu insolvența. Daniel Șendre, fost membru cu putere de decizie în DDB, a dezvăluit că Nicu Tararache, unul dintre șefii APCH și „creierul” programului socios, s-a retras din cauza acestei decizii de impact; 
 • În luna noiembrie, dacă „Planul de reorganizare modificat” propus de administratorul judiciar este aprobat de către judecătorul sindic, APCH poate obține pachetul majoritar de acțiuni chiar sb umbrela Legii 85/2014 – Legea Insolvenței! 
 • De ce a părăsit Daniel Șendre programul DDB

  Daniel Șendre, o bună perioadă de timp unul dintre membrii cu putere de decizie în Programul Doar Dinamo București, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”, că unul dintre cei mai importanți lideri ai Asociației Peluza Cătălin Hîldan nu a fost de acord ca SC Dinamo 1948 SA să intre în insolvență. Este vorba de Nicu Tararache, cel care, în acte, apare chiar și în prezent ca fiind unul dintre șefii Asociației Peluza Cătălin Hîldan. 

  • „Dinamo 7/9” este emisiunea dedicate dinamoviștilor și poate fi urmărită, în direct, în fiecare zi de joi, în intervalul 19-21, pe PlaySport.ro, canalul de YouTube sau pagina de Facebook! 

   

  „Insolvența a adus cu sine o multitudine de probleme”

  Declarația prinde o greutate și mai mare în contextul în care APCH, acționar cu o cotă social de 20,06% din SC Dinamo 1948 SA, a fost parte din strategia gândită pentru a scăpa clubul de datoriile făcute de Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero.

  Conform fanilor acționari, singura variantă pentru a salva clubul de la faliment, a fost a doua reorganizare judiciară. Între 2014 și 2015, în „era Negoiță”, SC Dinamo 1948 SA trecea prin primul episod de acest gen din care clubul s-a scuturat de datorii de peste 10 milioane de euro. 

  „Nicu Tararache este unul dintre inițiatorii Programului Doar Dinamo București, el s-a retras imediat după intrarea în insolvență, deci vorbim de luna iunie (n.r. 2021). Asta și vreau să spun, vreme de vreo șase luni după ce Nicu s-a retras din organizație, eu asta am vrut să fac, să-i aduc pe ei împreună, pe Nicu și pe Elyass (n.r. Elyass Bucurică, liderul PCH și președintele APCH), din păcate nu am reușit.

  Nu a fost de acord cu această variantă a insolvenței, el credea că Dinamo poate fi salvat și altfel. Acela este principalul motiv. Insolvența a adus cu sine o multitudine de probleme, a pus clubul sub umbrela asta a statului, a legilor, dar a adus și o grămadă de probleme, de rigori… 

  El considera că putem să facem rost de bani, cum am mai făcut și asta în termene foarte scurte. Dar au fost și alte probleme care au dus la decizia lui, din spate, peste care nu a putut să treacă”, a precizat Daniel Șendre, cel care, o lungă perioadă, a condus cu departamentul comunicare din cadrul DDB. 

  Insolvența le poate aduce celor APCH puterea în club 

  Luna noiembrie este foarte importantă pentru Dinamo. Pentru „câini”, „meciul” toamnei se dispută la Tribunalul București, acolo unde administratorul judiciar a depus „Planul de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

  În cazul în care Judecătorul sindic aprobă planul propus de RTZ & Partners SPRL, prin convertirea creanței, plus alte mutări agățate de Legea Insolvenței și alte articole de lege, APCH poate deveni acționar majoritar. Întreaga mișcare gândită de administratorul judiciar a fost dezvăluită în exclusivitate de PlaySport.ro și poate fi citită AICI 

Urmăriți Playsport.ro și pe