EXCLUSIV VIDEO. Scandalos! Se întâmplă în România. Un părinte a intrat pe teren și a agresat un junior din formația adversă. „Centralul” a oprit partida

Bădulescu Silvian Cătălin Mureșanu 20.11.2022, 21:15
EXCLUSIV VIDEO. Scandalos! Se întâmplă în România. Un părinte a intrat pe teren și a agresat un junior din formația adversă. „Centralul” a oprit partida
  • Caz reprobabil la un meci de juniori din România! În partida ACS Petrosport Ploiești – MX Pro Academy, din cadrul Campionatului Național Under 17, un părinte ar fi intrat pe teren în timpul meciului, a aruncat cuvinte grele și l-ar fi agresat unul dintre jucătorii echipei oaspete. Totul a pornit după o intrare prin alunecare la mijlocul terenului;
  • „Centralul” Diaconu Constantin Lucian, din București, a fluierat, imediat, finalul partidei și a sărit în apărarea fotbalistului agresat;
  •  Nu este pentru prima oară când echipa Petrosport Ploiești este implicată în scandaluri la meciurile de juniori. În primăvară, într-un meci cu Astra, formația prahoveană a folosit pe fals mai mulți jucători. Atunci, Iulian Cojocaru, antrenorul formației și refent zonal al Federației Române de Fotbal, și-a introdus fiul în teren sub identitatea unui alt fotbalist.

Duminică, 20 noiembrie, în prima zi a Cupei Mondiale din Qatar, în cadrul unui meci Under 17 din România a avut loc un eveniment regretabil. În urma acestei întâmplări reprobabile, partida ACS Petrosport Ploiești – MX Pro Academy, din cadrul Campionatului Național Under 17, a fost întreruptă în minutul 40.

Se întâmplă în România: un părinte a sărit în teren și a atacat un tânăr fotbalist

Centralul Lucian Diaconu a luat această decizie radicală după ce un părinte ar fi pătruns pe teren și l-ar fi lovit pe unul dintre jucătorii formației oaspete.

Incidentul a pornit, conform celor prezenți la meci, la scorul de 0-1, undeva în zona de mijloc a terenului, aproape de tușă, atunci când, într-un duel, unul din jucătorii echipei gazdă a fost lovit de un adversar care a intrat, energic, prin alunecare.

Fotbalistul a intrat în gardul care delimitează suprafața de joc și, de aici, s-a iscat întreg iureșul. Sancțiunea centralului, care a acordat cartonașul galben, nu a fost pe placul unui spectator, un bărbat despre care cei prezenți la meci spun că ar fi părintele unui jucător de la echipa Petrosport, acesta a sărit gardul și l-ar fi lovit pe tânărul fotbalist din tabăra adversă.

„Centralul” nu a ezitat și, imediat, a fluierat finalul partidei. Toate cele menționate ar fi fost trecute în raportul de joc.

MX Pro Academy așteaptă decizie din partea Comisiei de Disciplină

Cazul a fost relatat și pe pagina de Facebook a formației oaspete (VEZI FOTO).

„În minutul 40, la scorul de 1-0 pentru MX PRO Academy, arbitrul a fluierat finalul jocului deoarece un părinte de la echipa gazdă (ACS Petrosport Ploiești) a pătruns pe terenul de joc și a lovit un jucător al echipei noastre. Așteptăm decizia Comisie de Disciplină și sperăm că acest tip de evenimente care nu fac cinste fotbalului juvenil să nu se mai repete și antrenorii nu doar să antreneze, ci să ofere educație atât copiilor, cât și părinților!”

Petrosport Ploiești nu este la prima abatere. În primăvară, Playsport.ro a dezvăluit un alt episod rușinos

Nu este pentru prima oară când formația Petrosport Ploiești este implicată într-un incident neplăcut. Astfel, în luna martie a acestui an, Playsport.ro a dezvăluit un episod în care Iulian Cojocaru, atunci antrenorul formației Under 17, și-a introdus neregulamentar fiul, care se afla în stare de suspendare, pe teren, sub identitatea altui copil. (VEZI MAI MULTE AICI – https://www.playsport.ro/exclusiv-gestul-scandalos-al-unui-scrutator-un-antrenor-coordonator-din-cadrul-frf-si-a-introdus-fiul-pe-fals-intr-un-meci-de-juniori-o-rautate-si-o-uneltire-129035).

„Este o răutate și o uneltire din partea unor oameni din fotbalul prahovean. Dacă aveau ceva de spus, de ce nu au făcut contestație, exact la foaie, în timpul meciului sau la sfârșitul meciului”, a fost replica oficialului FRF în momentul în care i s-a cerut poziția în legătură cu subiectul legat de fiul său.