EXCLUSIV. Vot de încredere pentru Mirel Rădoi, din partea președintelui, după înfrângerea cu FCU: „Nu se pune problema demiterii!”

Bădulescu Silvian 05.12.2022, 14:31
EXCLUSIV. Vot de încredere pentru Mirel Rădoi, din partea președintelui, după înfrângerea cu FCU: „Nu se pune problema demiterii!”
  • Universitatea Craiova a pierdut, pentru prima oară, în fața rivalilor din oraș, FCU 1948 . Trupa lui Rădoi se îndepărtează, astfel, la 12 puncte de primul loc;
  • Playsport.ro a luat legătura cu Sorin Cîrțu, președintele celor de la CSU. Fostul mare jucător îi întărește poziția antrenorului pe care l-a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc, ca jucător, în 2000, la Extensiv Craiova: „Nu se pune problema demiterii”.

„Am anunțat acum câțiva ani că nu mai antrenez”

CSU Craiova a pierdut, pentru prima oară, în fața celor de la FCU. Oltenii lui Mititelu s-au impus în al patrulea meci oficial disputat cu rivala patronată de Rotaru.

Imediat după meci, din informațiile Playsport.ro, se pare că ar fi existat o ședință. La cald s-ar fi luat în calcul ca, în cazul demiterii lui Mirel Rădoi, Sorin Cârțu să preia interimatul.

Playsport.ro a luat legătura cu președintele Universității Craiova. Acesta a dezmințit informația.

Nu există așa ceva. Acum aud această informație, la tine, pentru prima dată. Eu am mai anunțat, acum câțiva ani, că nu o să mai antrenez. Cum să mai cobor în iarbă?”

Mai mult, președintele Universității Craiova i-a întărit poziția lui Mirel Rădoi.

Nu s-a gândit nimeni la așa ceva (n.r. – demiterea lui Mirel Rădoi).”

Sorin Cârțu a antrenat pentru ultima oară în 2013. Atunci, cel poreclit Sorinacio se afla la cârma Politehnicii Iași.

Ca antrenor, a cucerit un titlu și o Cupă a României cu Universitatea Craiova. Ambele succese au venit în 1991.

„Toți suntem vinovați pentru că s-a pierdut partida”

FCU s-a impus pentru prima oară în fața celor de la CSU în derby-ul Olteniei.

Rezultatul cu FCU nu ne-a convenit. A creat nemulțumiri, dar nu se pune problema demiterii. Vinovați suntem toți pentru că s-a pierdut partida. Am avut trei meciuri pe care le-am câștigat în fața lor, înainte. Acum, în schimb, au fost ei mai buni, cu precădere în repriza secundă. În prima repriză nu se întrevedea o înfrângere.”, a completat Sorin Cârțu pentru Playsport.ro.

Anterior, formația antrenată în acest moment de Mirel Rădoi câștigase trei partide consecutive, toate în sezonul regular.

Rezultatele meciurilor directe dintre CSU Craiova și FCU 1948:

  • 03.12.2022 – CSU Craiova 0-2 FCU 1948 (Baeten 50, Ganea 60;
  • 07.08.2022 – FCU 1948 1-2 CSU Craiova (Compagno penalty 70/ Ivan penalty 41, Hanca penalty 45+4);
  • 14.02.2022 – CSU Craiova 2-0 FCU 1948 (Gustavo 17, Baiaram 75);
  • 03.10.2021 – FCU 1948 0-2 CSU Craiova (Nistor 47, Baiaram 85).
Urmăriți Playsport.ro și pe