Explicația golului care îi poate periclita cariera lui Andrei Vlad. Mircea Bornescu oferă argumente în apărarea portarului | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 07.02.2022, 19:16
Explicația golului care îi poate periclita cariera lui Andrei Vlad. Mircea Bornescu oferă argumente în apărarea portarului | EXCLUSIV Playsport Live

Andrei Vlad este apărat de Mircea Bornescu. Fostul portar al Rapidului și al celor de la Universitatea Craiova a găsit argumente în favoarea goalkeeperului FCSB, la Playsport Live.

FCSB a ratat ocazia de a veni la doar 6 pași în spatele liderului CFR Cluj. Echipa pregătită de Mihai Pintilii a fost condusă de FC U Craiova în două rânduri, dar a revenit de fiecare dată. Octavian Popescu a fost unul dintre remarcații gazdelor, în timp ce Andrei Vlad a fost între criticați.

Explicația golului care îi poate periclita cariera lui Andrei Vlad. Mircea Bornescu oferă argumente în apărarea portarului

Andrei Vlad a greșit la golul lui Baeten (Min.75), iar portarul a fost pus la zid de Gigi Becali. Culmea, totul vine după o perioadă foarte bună a portarului adus de la Craiova.

„A fost o greșeală de plasament, se poate întâmpla, am văzut că și-a recunoscut greșeala. Dar și execuția a fost una foarte bună.

Mingile astea căzute peste zid… este mai ușor pentru un portar când ai o minge mai înaltă decât una căzută”, a declarat Mircea Bornescu la Playsport Live.

Puteam să fac mai mult, nu știu dacă a fost o execuție atât de bună, dar nu am ce să fac. Trebuie să trec peste asta cât mai repede. Cred că am fost puțin lent și nu am mai ajuns.
Andrei Vlad

Mircea Bornescu: FC U Craiova se salvează sută la sută!

Mircea Bornescu este convins că echipa lui Adrian Mititelu se va salva de la retrogradare. Fostul team manager al oltenilor speră ca și Rapidul să se califice în play-off.

„Au fost așteptările foarte mari, echipa nu joacă foarte prost. Au și puțin ghinion, că nu au reușit să câștige în ultimele etape. Nimeni nu le dădea nicio șansă să aibă un asemenea loc în clasament. Nu credeam că vor fi pe un asemenea loc, sus.

Toti care iubim Rapidul abia așteptăm să mergem pe noul stadion al echipei. L-am vizitat, l-am văzut, dar vreau să îl văd plin de suporteri. Eu parcă mi-aș fi dorit să fie un pic mai mare”, a mai spus Bornescu la Playsport Live.

Craiova se salvează sută la sută de la retrogradare, deci sută la sută, nu am niciun pic de emoție. Iar Rapidul cred că în proporție de 75 la sută se va califica în play-off.
Mircea Bornescu, la Playsport Live.