Explicația lui Mihai Pintilii după ce FCSB a făcut 3 schimbări la pauză

Octavian Vasilescu 11.04.2022, 23:42
Explicația lui Mihai Pintilii după ce FCSB a făcut 3 schimbări la pauză

FCSB încă mai speră la titlu după succesul cu FC Voluntari, scor 4-0. La finalul partidei, Mihai Pintilii (37 de ani) a analizat prestația echipei.

Ce a spus Mihai Pintilii după FCSB – FC Voluntari 4-0

Antrenorul principal, Toni Petrea (47 de ani), a fost suspendat pentru acest meci. Tehnicianul a stat în tribună după ce a încasat al patrulea cartonaș galben din acest sezon.

Pintilii a fost întrebat la flash-interviu de ce a efectuat trei modificări la pauză, iar antrenorul a răspuns cu zâmbetul pe buze. La pauză au intrat Adrian Șut, Andrei Cordea și Răzvan Oaidă, iar la cabine au rămas Ianis Stoica, Ivan Mamut și Malcom Edjouma.

Importante au fost cele trei puncte puse în joc, ne bucurăm de ele. Urmează un meci important, acolo se va decide totul. Am controlat toată partida, n-am avut emoții, am făcut un meci bun. Nu s-a relansat campionatul, trebuie să câștigăm cele trei puncte puse în joc și să o luăm pas cu pas.

A fost un meci în care s-au efectuat trei schimbări la pauză. Astea au fost schimbările. Sunt cinci schimbări, putem schimba jumătate de echipă. Ianis trebuie să-și facă treaba când intră în teren, mă bucur pentru el. Nu mă așteptam la un asemenea scor, chiar credeam că va fi un meci dificil. E bine că am marcat la început și ne-am făcut meciul mai ușor.

Probabil cei de la CFR Cluj se vor închide, pentru că n-au nevoie de victorie la fel de mult precum avem noi. Noi vom merge acolo să câștigăm”, a spus Mihai Pintilii, la finalul partidei FCSB – FC Voluntari.

Clasament play-off, după FCSB – FC Voluntari 4-0

În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj. Vicecampioana are acum 40 de puncte, în timp ce rivalii de la CFR Cluj au rămas cu 45 de puncte după această rundă. CFR Cluj a cedat pe terenul Universității Craiova, scor 2-3, într-un meci superb.

În runda următoare, FCSB va înfrunta CFR Cluj, în deplasare. Marele meci CFR Cluj – FCSB va avea loc pe 17 aprilie, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

  • CFR Cluj – 45 pct.
  • FCSB – 40 pct.
  • Universitatea Craiova – 36 pct.
  • FC Voluntari – 30 pct.
  • Farul Constanța – 28 pct.
  • FC Argeș – 24 pct.