Explicațiile omului care i-a „îngropat” pe cei de la FC Argeș în semifinala Cupei României: „Nu putem să ne revenim”. Mesaj pentru suporteri: „Să nu uite asta!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.05.2022, 21:59
Explicațiile omului care i-a „îngropat” pe cei de la FC Argeș în semifinala Cupei României: „Nu putem să ne revenim”. Mesaj pentru suporteri: „Să nu uite asta!”

FC Argeș a pierdut și manșa retur a semifinalei Cupei României contra celor de la FC Voluntari. A fost 1-0 pentru ilfoveni, după ce căpitanul Ionuț Șerban a ratat o lovitură de la 11 metri în debutul reprizei secunde.

După meci, mijlocașul central al lui FC Argeș a vorbit despre pasa proastă prin care trece echipa antrenată de Andrei Prepeliță, care nu se regăsește în Liga 1 și a ratat acum și accederea în finala Cupei României.

Căpitanul lui FC Argeș le-a transmis fanilor că nu e normal să îl conteste pe Andrei Prepeliță

Șerban a admis că el și coechipierii săi într-adevăr nu reușesc să își revină, dar a ținut să le reamintească fanilor, care i-au cerut din nou demisia lui Prepeliță, că acesta și jucătorii au reușit o performanță uriașă pentru piteșteni, respectiv accederea în play-off.

Noi am sperat până în ultimele minute, când am primit golul. Știam că dacă vom da un gol, vom avea șanse, Am avut și acel penalty ratat. Parcă suntem într-o pasă proastă din care nu putem să ne revenim. Nu îmi explic. Aceeași jucători am luat doar 22 de goluri în 30 de meciuri. Probabil, după ce am intrat în play-off, fără să ne dăm seama, am intrat într-o autosuficiență. Toți sunt împotriva noastră. Și suporterii. Trebuie să fim bărbați. Va dați seama că nu e plăcut. Acum o lună și ceva ne bucurăm împreună că am intrat în play-off și acum ne critică. Să nu uite că totuși am făcut o performanță și am adus FC Argeș în play-off în al doilea an de la promovare. Să nu uite chestia asta.

Am văzut că Lopes s-a simțit foarte rău. Și Joao are probleme la genunchi. Sper să fie bine. E neplăcut. Când intră ambulanța pe teren, nu îți mai arde de fotbal”, a spus căpitanul lui FC Argeș după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe