„Exteriorul” care îl poate „îngropa” la FCSB! Constantin Budescu l-a sfidat pe Gigi Becali și a ratat incredibil cu FC Botoșani

Robert Zanfir / 21.11.2021, 22:34
„Exteriorul” care îl poate „îngropa” la FCSB! Constantin Budescu l-a sfidat pe Gigi Becali și a ratat incredibil cu FC Botoșani

Constantin Budescu a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale FCSB în meciul cu FC Botoșani. Mijlocașul a fost trimis pe teren în repriza a doua, dar a dat cu piciorul unei șanse uriașe, după ce a apelat la procedeul tehnic criticat intens de Gigi Becali.

FCSB a avut parte de un meci nebun la debutul lui Toni Petrea pe banca echipei patronate de Gigi Becali. Bucureștenii au fost conduși cu 1-0 din prima repriză, dar au revenit pe tabelă în a doua parte.

„Exteriorul” care îl poate „îngropa” la FCSB! Constantin Budescu l-a sfidat pe Gigi Becali și a ratat incredibil cu FC Botoșani

Toni Petrea nu a ignorat criticile lui Gigi Becali către Budescu, iar mijlocașul a fost rezervă în primul meci după pauza internațională.

Budescu a intrat în repriza a doua, în locul lui Claudiu Keșeru (59), iar 20 de minute mai târziu a fost aproape de a aduce avantajul echipei gazdă.

Deși a fost criticat violent de patron pentru că abuzează de „exterioare”, mijlocașul a șutat din fața porții, din poziție singur cu portarul (Min.79). A folosit procedeul consacrat, dat a ratat incredibil.

Totuși, Budescu și-a făcut simțită din plin prezența pe teren. Acesta a centrat perfect la golul lui Ianis Stoica. Mai mult, în minutul 89, acesta l-a deschis tot pe Ianis Stoica, cu un exterior, dar atacantul a ratat incredibil din fața porții.

Budescu, amenințat de Gigi Becali

Budescu a fost amenințat de Gigi Becali după remiza de la Voluntari, din etapa trecută. Patronul a spus că îl va da afară la finalul sezonului.

„Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic.

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el.

Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!» Ce exterior?”, a declarat Gigi Becali, la ProX

E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat
Mihai Stoica.

În cele din urmă, FCSB a câștigat cu 3-1 și revine la 8 puncte de liderul CFR Cluj.

FCSB – FC Botoșani 3-1. ECHIPELE DE START

FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Haruț, Budescu, I. Cristea, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Radunovic
ANTRENOR: Toni Petrea

FC BOTOȘANI: E. Pap – Racovițan, Dawa, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Edjouma – Braun, E. Florescu – Santos – Ongenda
Rezerve: M. Contra, Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tîrcoveanu, Souza
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)