Fabien, bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc în viața lui Halep? Simona le-a dat fanilor speranțe după imaginile postate pe rețelele de socializare | Galerie FOTO

George Drafta 21.01.2023, 13:03

Până să afle un verdict în privinţa suspendării sale în urma scandalului de dopaj în care este implicată, Simona Halep încearcă să îşi ţină în priză fanii de pe reţelele de socializare.

Românca a plecat în Dubai alături de echipa sa pentru clipe de relaxare. Dar şi pentru şedinţe de pregătire care să o menţină în formă în contextul absenţei tot mai lungi din circuit. Sportiva de 31 de ani le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul virtual cine este unul dintre cei mai noi membri ai staffului său.

Este vorba despre Fabien Cosmao, un preparator fizic recomandat de Patrick Mouratoglou. Acesta lucrează la academia francezului. Şi îi este alături Simonei Simonei într-o perioadă în care antrenorul ei se află alături de norvegianul Holger Rune la Australian Open. La fel cum s-a întâmplat şi cu Mouratglou, Fabien Cosmao a făcut parte la un moment dat şi din echipa Serenei Williams.

Fabien Cosmao
Fabien Cosmao

„Intepretarea” fanilor

Apariţia lui lângă Halep a generat totuşi fel de fel de discuţii printre internauţi. Unii l-au văzut drept noul partener al fostului lider mondial. Care s-a despărţit în urmă cu câteva luni de Toni Iuruc. „Noul iubit? Așa da!” , a fost una dintre reacţiile celor care au văzut fotografia de pe contul constănţencei.

Astfel, schimbările din echipa sa au trecut în plan secund. Chiar dacă Simona a anunţat şi cooptarea lui Vasile Antonescu ca sparring partner la antrenamente. Acesta i-a fost „furat” Biancăi Andreescu, cu care a colaborat în trecut. Halep are deja aproape cinci luni de când nu a mai disputat vreun meci în circuitul WTA.

Ea a fost învinsă în primul tur la US Open, iar după mai puţin de două luni a venit şi şocul anunţului că ea a fost depistată pozitiv la roxadustat.

A rămas în relaţii bune cu fostul soţ

Halep şi Toni Iuruc şi-au spus adio în luna septembrie după un mariaj de un an. Cei doi s-au despărţit în mod amiabil şi au păstrat chiar o relaţie apropiată după separare. Aşa se explică şi faptul că Toni Iuruc i-a fost alături Simonei după ce jucătoarea noastră a primit cumplita veste din partea WADA. Iar acesta spera ca avocaţii fostei sale soţii să o scape de o pedepasă drastică din partea tribunaului independent care judecă speţa.

Halep şi fostul soţ, în momentul fericit al căsătoriei civile
Halep şi fostul soţ, în momentul fericit al căsătoriei civile

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă.

Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, declara Iuruc în luna noiembrie pentru PRO TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe