Fabulos! Românul Adrian Stoica a spus ce va face cu premiul de 1 milion de dolari câștigat la America’s Got Talent

Andrei Alexandra 28.09.2023, 17:52
Fabulos! Românul Adrian Stoica a spus ce va face cu premiul de 1 milion de dolari câștigat la America’s Got Talent

Câștigătorul competiției America’s Got Talent, Adrian Stoica, a dezvăluit ce va face cu premiul de 1 milion de dolari câștigat miercuri noapte. Românul în vârstă de 45 de ani știe exact pe ce va cheltui banii obținuți în urma participării la America’s Got Talent.

Ce va face Adrian Stoica cu banii câștigați la America’s Got Talent

Românul Adrian Stoica este un mare iubitor de animale. El a participat alături de cățelușa sa, Hurricane, la America’s Got Talent. Cei doi au reușit să cucerească juriul și audiența de la competiția care face parte din franciza globală Got Talent creată de Simon Cowell.

Brașoveanul a ajuns în finala America’s Got Talent datorită numerelor de dresaj pe care le-a prezentat în etapele anterioare și care au cucerit publicul. Ei au muncit enorm de mult pentru a ajunge în marea finală și au dovedit că au fost mai buni decât ceilalți 10 concurenți. Mirecuri noaptea, au fost declarații câștigătorii premiului cel mare de 1 milion de dolari. De asemenea, li s-a oferit șansa de a susține un spectacol în Las Vegas.

”A fost adorabil”

În marea finală America’s Got Talent, Adrian Stoica a pus în scenă un moment comic, care i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori. Cățelușa lui a trebuit să îl învețe pe stăpânul său cum să cucerească o fată pe care a scos-o la întâlnire, iar momentul i-a impresionat pe toți.

Alături de cei doi pe scenă a urcat și Sofia Vergara, ea fiind cea care i-a fost parteneră la întâlnire lui Adrian Stoica. Celebra actriță i-a oferit un pupic cățelușei.

A fost adorabil. Câinele te-a învățat niște trucuri bune.”, a spus artista în uralele publicului.

”Mă voi ține de promisiune”

Adrian Stoica știe deja ce va face cu premiul cel mare în valoare de 1 milion de dolari. Câștigătorul competiției America’s Got Talent a mărturist că cea mai mare dorință a sa este să facă un musical alături de câinele său.

Felicitări. Tu ai făcut asta, tu. Mă simt foarte bine. O să sun acasă. Cred că o să sărbătorim după ce ne odihnim, pentru că suntem foarte obosiți.”, a spus Adrian Stoica, după ce a fost declarat câștigătorul competiției.

În ceea ce privește banii obținuți în urma participării la America’s Got Talent, brașoveanul de 45 de ani a dezvăluit că își va împlini cel mai mare vis al său cu ajutorul premiului în valoare de un milion de dolari.

Așa cum am promis, voi cumpăra niște nave spațiale.”, a mai spus dresorul de câini.

Urmăriți Playsport.ro și pe