Falsul din fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cei de la Louis Vuitton au dezvăluit secretul

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.11.2022, 17:43
Falsul din fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cei de la Louis Vuitton au dezvăluit secretul

Reprezentanții Louis Vuitton au oferit detalii importante despre modul în care a fost realizată deja celebra fotografie cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând șah, care a generat o adevărată isterie pe rețelele de socializare. Cei doi mari rivali nu s-au aflat în aceeași încăpere cu această ocazie, ci imaginea a fost editată ulterior din două jumătăți diferite.

Fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo a fost de fapt editată

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au filmat în locuri și momente diferite în spotul creat de Louis Vuitton. Iar din aceste clipuri video au fost decupate secvențe cu cei doi, care ulterior au fost puse cap la cap, pentru a da naștere uneia dintre cele mai apreciate fotografii din istoria Instagram. Mai exact a patra cea mai apreciată de pe această rețea de socializare.

Ideea principală a acestei imagini istorice a fost reprezentată de sloganul „Victoria stă în minte!”, distribuit de cei doi fotbaliști legendari pe rețelele de socializare. La scurt timp după publicarea fotografiei, Messi și Ronaldo au apărut în clipuri video care au arătat cum s-a ajuns de fapt la realizarea ei.

Ce au spus cei doi despre Cupa Mondială din Qatar

De asemenea, cei doi au explicat ce înseamnă pentru ei participarea la Cupa Mondială din Qatar. Atât pentru Messi, cât și pentru Cristiano, va fi al cincilea turneu final mondial din carieră și, cel mai probabil, ultimul.

„Aceasta va fi cea dea cincea Cupă Mondială a mea. Cea mai memorabilă victorie a fost să primesc recunoștința poporului argentinian. Asta a fost o mare victorie pentru mine. E spectaculos că trofeul ‘călătorește’ în Louis Vuitton. Trofeul e atât de important, cel mai special din fotbal, merită o astfel de geantă. Articolul meu preferat de la Louis Vuitton este troller-ul, călătoresc mult și îmi place. Am petrecut momente frumoase la shooting, a fost o experiență frumoasă pentru mine și o plăcere să mă aflu aici”, a spus Lionel Messi.

„Va fi al cincilea Mondial al meu. Pentru mine victoria înseamnă să fiu un tată bun pentru copii mei. Cel mai memorabil moment a fost când am câștigat primul trofeu alături de naționala Portugaliei. Victoria călătorește în Louis Vuitton. Știu istoria pe care brand-ul o are la turneele mari. Cred că geamantanul Louis Vuitton e fantastic. Articolul meu preferat este geanta Horizon, e ceva ce folosesc mereu când călătoresc și pot să îmi împachetez toate lucrurile. Mă simt extrem de recunoscător să fac parte din familie”, a spus și Ronaldo.

Un alt detaliu extrem de interesat legat de această fotografie

Peter Heine Nielsen, fost jucător important de șah din Danemarca, a remarcat că tabla de șah prezentată în poza cu Messi și Ronaldo a fost refăcută după un cadru dintr-un meci petrecut în noiembrie 2017. Este vorba despre duelul dintre Magnus Carlsen, actualul său „elev”, și Hikaru Nakamura.