Familia lui Pițurcă, devastată de COVID-19. Starea de sănătate s-a degradat rapid, doar intervenția medicilor a salvat situația

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.10.2021, 10:12
Familia lui Pițurcă, devastată de COVID-19. Starea de sănătate s-a degradat rapid, doar intervenția medicilor a salvat situația

Criza generată în România și nu numai de valul 4 al pandemiei de coronavirus a afectat și familia lui Victor Pițurcă.

Nora fostului selecționer, Cristina Ich, a dezvăluit că a fost depistată pozitiv cu Covid-19 la începutul pandemiei și chiar a avut nevoie să fie internată în spital din acest motiv.

Nora lui Victor Pițurcă a dezvăluit că a trecut prin clipe grele în urma infectării cu SARS-CoV-2

Soția lui Alexandru Pițurcă a dezvăluit că s-a simțit foarte rău chiar din prima zi în care a ajuns în spital. Fapt ce denotă că s-a confruntat cu o formă severă a variantei Delta a SARS-CoV-2. Intervenția promptă a medicilor a rezolvat însă destul de rapid problema.

Cristina Ich a explicat că inițial nu a dorit să facă foarte mult caz pe baza acestui subiect. Ea a dezvăluit totuși acest aspect pentru că a fost întrebată în mediul online ce părere are în legătură cu vaccinarea anti Covid-19.

În acest context ea a dezvăluit că știe din propria experiență ce înseamnă lupta cu această boală.

De asemenea, nora lui Victor Pițurcă a spus și că este pro vaccinare, dar nu își permite să sfătuiască pe nimeni în acest sens, întrucât nu are competențe medicale.

Cu ce a impresionat-o fostul selecționer pe nora sa

În urmă cu câteva luni, Cristina Ich a dezvăluit primele impresii pe care le-a avut când a făcut cunoștință cu familia soțului său. Ea a explicat că întâlnirea cu Victor Pițurcă și soția sa i-a făcut plăcere, dar și că păstrează o anumită limită de respect față de socrii săi.

De asemenea, ea a „rămas mască” în momentul în care a aflat care este porecla fostului selecționer al naționalei României. Totodată, a lăudat forma fizică în care acesta se află la vârsta de 65 de ani.

Foarte bine, sunt niște oameni drăguți amândoi (n.r. Victor Pițurcă și soția). Și întotdeauna am fost așa «Bună seara, domnul Pițurcă!». Eu sunt foarte respectuoasă. Normal că îi zic domnul Pițurcă, cum să-i zic, doar nu ne tragem de șireturi? Nu îmi permit.

(n.r. Știi că porecla lui este Satana?) Nu pot să cred! De ce? Dar nu are nicio legătură, că el un om destul de blând. Serios? Deci nu are nicio legătură. E foarte pașnic așa și foarte calm, adică e chiar o calmitate care te poate scoate din sărite, să vezi cât e de calm.

Este incredibil! Mănâncă mâncare bio, numai de la fermă, niciodată nu se duce să își ia carne din comerț. Aleargă 5 km în fiecare zi, adică se și întreține. Are un stil de viață foarte sănătos și atunci normal că arată și bine. Arată incredibil! Eu când l-am văzut, am avut un șoc, pentru că nu îmi venea să cred că o persoană la 60 și ceva de ani poate să arate așa. Arată extraordinar de bine”, a spus Cristina Ich în luna martie a acestui an în cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță.

Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu