Fanii CSA Steaua își continuă războiul cu conducerea clubului. Mesaje dure după eliminarea din Cupa României

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.09.2022, 17:09
Fanii CSA Steaua își continuă războiul cu conducerea clubului. Mesaje dure după eliminarea din Cupa României

Steaua a fost eliminată de Chindia Târgoviște în play-off-ul Cupei României. Echipa preluată recent de Toni Petrea s-a impus, la Mioveni, cu scorul de 2-1, după ce Adi Popa deschisese scorul pentru „militari”.

Steaua a fost eliminată în play-off-ul Cupei României, suporterii își continuă războiul cu conducerea

În mod evident, fanii echipei din Ghencea au fost foarte supărați după acest deznodământ. Ei își doreau foarte mult ca echipa lor să aibă un parcurs cât mai lung în această ediție de Cupa României, în condițiile în care formația antrenată de Daniel Oprița în continuare nu are drept de promovare în Superligă.

Existau unele voci ale fanilor roș-albaștri care susțineau chiar că Steaua trebuie să aibă ca obiectiv câștigarea Cupei României în acest sezon. Toate aceste speranțe s-au năruit însă la Mioveni.

La scurt timp după finalul meciului, fanii Stelei au identificat vinovații pentru acest eșec. Ei și-au continuat astfel „războiul” cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, dar și cu Ministerul Apărării Naționale, declanșat din cauza faptului că fanii susțin că oamenii cu putere de decizie nu au făcut tot ce a depins de ei pentru e rezolva problema dreptului la promovare.

Comunicatul emis de fanii echipei din Ghencea

„În cazul în care trebuie să arătăm cu degetul către cineva responsabil pentru această eliminare, aceștia se află în conducerea clubului și a ministerului:

– comandantul CSA Steaua, col. Răzvan Ștefan Bichir
– managerului Secţiei de Fotbal, Bogdan Marinescu

– vicepreşedintele CSA Steaua, col. Teodor Florin Popa

– şeful Departamentului Activitate Sportivă de Performanţă din cadrul CSA Steaua, col. Dragoş Barbu

– toți gradaţii şi politrucii incompetenţi din cadrul MApN şi CSA Steaua

– factorii de decizie din Ministerul Apărării, care nu au găsit o soluție pentru ca Steaua să poată promova și nici nu i-au demis pe cei ce delapidează clubul Steaua și nu îi aduc onoare.

Toate aceste persoane stau ascunse și nu ies public să își asume neputința, reaua-voință și neprofesionalismul”, au transmis cei de la AS47, una dintre cele mai importante asociații ale fanilor Stelei, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce a declarat Daniel Oprița la finalul meciului de la Mioveni

„Experiența mai mare a lor a făcut diferența. Noi am făcut două greșeli în zonele laterale. Nu m-a ajutat nici banca, sunt supărat pe unii dintre jucătorii care au venit să ne ajute. Trebuie să tragă mai mult în momentele grele.

Am rămas, practic, fără atacant, că și pe Chipirliu l-am forțat, am tras de el, avea dureri. Trică și Răducan sunt la lot, iar Chunchukov s-a accidentat. Asta a făcut diferența, n-am avut forță în atac.

Aș vrea mai mult de la unii dintre jucători, să dea mai mult pentru echipă, să nu cedeze așa ușor. Când e greu, trebuie să fii cu grupul. M-a deranjat, am rămas fără atacant.

Le-am spus unor jucători că nu pot păcăli fotbalul la nesfârșit, păcălești jumătate de an, un an. Am luat jucători cu calitate, care au demonstrat, aștept mai mult de la ei, să vină cu plusul”, a declarat antrenorul Stelei la flash-interviul de după meci.

Urmăriți Playsport.ro și pe