Fanii furioși au intrat pe teren și l-au bătut, cu pumnii și picioarele, pe căpitanul echipei | VIDEO

Iosif Pintilie 23.09.2022, 05:23
Fanii furioși au intrat pe teren și l-au bătut, cu pumnii și picioarele, pe căpitanul echipei | VIDEO

Un internațional columbian a fost agresat de suporteri, chiar pe gazon. Teofilo Gutierrez (37 de ani) a fost bătut de suporterii echipei Deportivo Cali, pe care o reprezintă. Evenimentul a avut loc în timpul unei partide.

Căpitanul unei echipe, bătut de proprii suporteri

Deportivo Cali este codașa primei divizii din Columbia, deși în sezonul trecut devenise campioană. Suporterii nu mai acceptă forma proastă a echipei și, într-u stil caracteristic de agresiv, și-au băttu jucătorii Căpitanul Teofilo Gutierrez a ieșit cel mai șifonat.

Era minutul 81 al partidei dintre gazde și Cortulua, din etapa a 13-a a ligii din Columbia. Oaspeții conduceau cu 2-0, spre nemulțumirea celor prezenți pe stadion. Nici polițiștii nu au putut opri furia suporterilor.

Meciul nu s-a mai încheiat. Federația Dimayor a decis ca partida să se termine cu scorul de 2-0 în favoarea oaspeților. Cel mai probabil, se vor alica sancțiuni dure: penalități pentru club, suspendări de stadion, amenzi și chiar arestări.

Cine este Teofilo Gutierrez?

Teofilo Gutierrez este un fost component al naționalei Columbiei, pentru care a evoluat în 52 de partide, marcând de 15 ori. Atacantul a fost în lotul columbienilor de la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, unde erau eliminați de țara gazdă în sferturi, dar și la Jocurile Olimpice din 2016.

Este renumit în Europa pentru evoluțiile pe care le-a avut la Trabzonspor și la Sporting Lisabona. În Turcia a marcat de opt ori în 24 de meciuri, iar în Portugalia de 15 ori, în 32 de meciuri. Este o lenegă a clubului Junior FC, pentru care a adumat 205 meciuri și 61 de goluri, dar a mai evoluat și pentru River Plate (69 de meciuri/28 de goluri), Racing Club (40/19), Cruz Azul (28/9), Rosariu Central (23/5) și Club Atletico Lanus (2/1).

La Dali a ajuns în urmă cu un an, liber de contract. A adunat 57 de meciuri, 12 goluri și 11 pase de gol pentru echipa ai cărei suporteri l-au bătut.

Urmăriți Playsport.ro și pe