Fanii lui PSG au luat-o razna când au văzut cât costă tricoul lui Leo Messi. În cât timp a fost golit magazinul

Moldoveanu Camelia 11.08.2021, 15:25

Venirea lui Leo Messi la PSG a provocat o adevărată isterie. Site-ul oficial al clubului a vândut ca „pâinea caldă” tricouri cu numărul 30. Cât costă și în cât timp s-a epuizat stocul. Clubul din Paris ar putea acoperi în scurt timp salariul fostului star de la Barcelona.

PSG, unul din cele mai bune atacuri din istoria fotbalului. Messi și Neymar vor lucra iar împreună

Fanii parizieni nu cred nici măcar acum ce se întâmplă. Leo Messi este oficial jucătorul echipei, în următorii doi ani de zile. Argentinianul a fost prezentat de clubul din capitala Franței.

PSG a manifestat cea mai mare dorință pentru a mă avea. Le mulțumesc pentru răbdare, imediat cum a fost anunțul Barcelonei, au fost primii care m-au căutat și mi-au arătat că mă doresc aici, a declarat Messi

Francezii vor avea o echipă de vis, cu Neymar, Messi și Mbappe, în atac.

Este o fericire, o nebunie, să împart vestiarul, să joc și să mă antrenez cu asemenea jucători de valoare, cei mai buni din lume. Este ceva incredibil. eu am mai declarat-o, mă bucur să joc alături de foștii mei colegi. Acum sunt la PSG, obiectivele noastre sunt aceleași, de abia aștept să mă apuc de treabă, crede Leo.

Citește întreaga declarație a noului star de la PSG și află tot ce s-a întâmplat la conferința de presă: A coborât Messi(A) pe Parc des Princes

Messi își „câștigă salariul din tricourile vândute”

În urmă cu aproximativ 12 ore a fost scos la vânzare noul tricouri cu numărul „30”. PSG i-a oferit acest număr special lui Leo Messi, fostul fotbalist care a scris istorie la Barcelona și acum face isterie în rândul fanilor de la Paris. Starul o să primească 35 de milioane de euro pe an, însă suma poate fi acoperită cu ușurință doar din tricourile și echipamentele cu numele fotbalistului.

În aproximativ 20 de minute site-ul oficial PSG a vândut toate tricourile disponibile. Un exemplar simplu pentru copii, femei și bărbați pornește de la 83 de euro, iar varianta cea mai scumpă ajunge până la 138 de euro. Lionel Messi și-a dorit să poarte numărul 30 și în sezonul de debut de la Barcelona (2004-2005).

Toată lumea se aștepta ca Leo Messi să solicite tricoul cu numărul 10, cel cu care a făcut istorie la Barcelona. Nu ar fi fost o problemă cu actualul posesor. Neymar s-a oferit să îl cedeze, mai ales că și-a văzut visul cu ochii. „Din nou împreună” a postat Neymar, după ce s-a oficializat transferul. Cu toate acestea, Messi a avut alte planuri la noua echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe