Fanii sunt îngrijorați după ce Cristina Ich a dispărut! Iubita lui Alex Pițurcă a renunțat la activitatea de pe rețelele de socializare

Giosanu Catinca / 02.05.2022, 19:09
Fanii sunt îngrijorați după ce Cristina Ich a dispărut! Iubita lui Alex Pițurcă a renunțat la activitatea de pe rețelele de socializare

Cristina Ich și-a îngrijorat admiratorii, după ce a dispărut subit de pe rețelele de socializare.  Ce i s-a întâmplat, de fapt, iubitei lui Alex Pițurcă. Vedeta a explicat motivul real pentru care a absentat de pe rețelele sociale.

Cum a motivat Cristina Ich nevoia de a lipsi de pe Instagram

Cristina Ich, „nora” lui Victor Pițurcă, a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare, iar acum că s-a întors, a ținut să le explice tuturor care a fost motivul pentru care a dispărut din mediul online.

Fanii Cristinei s-au obișnuit să fie informați despre tot ce se întâmplă în viața ei și au remarcat imediat faptul că nu a mai postat de ceva timp. Internauții și-au făcut multe griji, pentru că nu știau ce anume i s-a întâmplat celebrei influencerițe.

Frumoasa brunetă a revenit și le-a explicat admiratorilor din mediul online motivul pentru care a dispărut de pe Internet.

”Nu am chef să stau pe social media”

Cristina Ich spune că a avut nevoie de o pauză deoarece starea ei de spirit nu a fost una tocmai bună. Soția lui Alex Pițurcă a simțit nevoia să se desprindă o perioadă de tot ce înseamnă social media.

Sunt bine! Am doar o perioadă în care nu am chef să stau pe social media. Zilele în care stau fără telefon și mă desprind de viața virtuală îmi fac extrem de bine. Îmi dau seama că sunt mult mai liniștită. E de înțeles că după 10 ani îți poate pieri cheful. Devine obositor să fiu mereu perfectă, disponibilă, fericită. Sunt oarecum nevoită să revin.

Admir oamenii care pot ascunde reale sentimente în spatele unui ecran de telefon, eu niciodată nu am putut. Sunt zile în care am nervi, nu mă dau jos din pat, nu am chef să vorbesc cu nimeni, starea vegetativă pe care sunt sigură că o avem cu toții, mai mult sau mai puțin.”, a transmis Cristina Ich, prin intermediul contului ei de socializare.

Frumoasa Cristina Ich a dezvăluit, totodată, câteva secrete de frumusețare, pentru a le veni în ajutor femeilor care doresc să își mențină pielea proaspată, curată și echilibrată.

CO2 poate estompa 50% din ridurile care se formează la nivelul pielii, odată cu înaintarea în vârstă.”, a mai spus Cristina, într-un InstaStory.