Fanii unei mari echipe cer două vedete de la FCSB: ”Ce transfer ar fi!”

Cojocaru Cristian 25.01.2021, 14:42
Fanii unei mari echipe cer două vedete de la FCSB: ”Ce transfer ar fi!”

Performanțele nu sunt ușor de trecut cu vederea, iar un ochi format tot timpul le va remarca. Este și cazul unor vedete de la FCSB care au fost observate, iar acum fanii unei mari echipe îi vor în echipa lor.

Două vedete FCSB au fost remarcate de fanii unei importante echipe

Scoțienii sunt cu ochii pe doi jucători ai roș-albaștrilor. Dacă transferurile ar fi făcut de suporteri, Gigi Becali și-ar freca mâinile de bucurie. Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre cei mai în vogă jucători ai roș-albaștrilor, ar putea să în urmeze pe Ianis Hagi, la rivala din oraș, Celtic Glasgow.

Dennis Man ar fi primit mai multe oferte în acest sezon, niciuna însă confirmată oficial. Pentru că nu a fost oferită suma dorită, patronul FCSB ar fi zis pas. Fanii echipei scoțiene cer în mod repetat acest transfer oficialilor, prin intermediul rețelei Twitter. Everything Celtic își exprimă în mod direct dorința de a-l vedea pe Man în Scoția.

„Îl vrem! 17 meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive are jucătorul de 22 de ani pentru FCSB, în acest sezon de Liga 1. Man ne-a atras atenția încă din sezonul trecut și suntem șocați că nu l-a luat nimeni până acum. Ce transfer ar fi”, au scris cei de la Everything Celtic.

Everything Celtic au pus ochii pe ”perlele” lui Becali.
Everything Celtic au pus ochii pe ”perlele” lui Becali.

Este cel mai bine cotat jucător din Liga 1

Everything Celtic au pus ochii pe ”perlele” lui Becali. Pe lângă Dennis Man, Florinel Coman a intrat și el în vizorul scoțienilor. Cei doi sunt favoriți, chiar primii pe lista celor doriți de fanii celtici.

„Jucătorul de 22 de ani a evoluat întreaga carieră în România și acum se gândește să-l urmeze pe compatriotul său la Glasgow… dar la verzi. În 120 de meciuri pentru FCSB, Coman a fost implicat direct în 66 de goluri”, au mai scris aceștia.

Titlul lui Ianis Hagi ar putea fi amenințat. Dacă Man și Coman vor fi transferați la Celtic, cei doi ar deveni competitiorii lui Ianis la titlu. În momentul de față, Dennis Man este cel mai bine cotat jucător al Ligii 1. Valoarea de piață a acestuia este estimată la 6,5 milioane de euro. Florinel Coman nu se află mai prejos. Potrivit celor de la transfermark.com, valoarea acestuia ajunge la 5,5 milioane de euro.

Dennis Man este cel mai în vogă fotbalist al momentului. Acesta conduce clasamentul golgheterilor din Liga 1. Ilie Dumitrescu este de părere că mijlocașul este pregătit pentru a păși în campionatele de top. Dennis Man este privit ca fiind capabil să joace ”fotbal total”.

Urmăriți Playsport.ro și pe