Fantastic record reușit de Benzema! L-a depășit pe legendarul atacant al lui Real. Urmează Ronaldo!

Dragos Stefanescu 16.02.2023, 09:55
Fantastic record reușit de Benzema! L-a depășit pe legendarul atacant al lui Real. Urmează Ronaldo!

Miercuri seară Real Madrid a înfruntat-o pe Elche într-un meci restanță din etapa 21 din La Liga. Madrilenii s-au impus categoric cu scorul de 4-0. Karim Benzema a marcat o ”dublă” și l-a depășit pe legendarul Raul Gonzalez.

Karim Benzema, un nou record fabulos

Miercuri, 15 februarie, Real Madrid a primit vizita celor de la Elche într-un meci restanță din etapa 21 din La Liga. Madrilenii au început în forță meciul și au intrat la cabine cu un avantaj confortabil după golurile marcate de Asesnsio și Karim Benzema. Atacantul francez a marcat două goluri, ambele din penalty. În repriza secundă Modric a marcat un gol și a stabilind scorul final al meciului, 4-0. În urma acestui succes Real Madrid s-a apropiat la 8 puncte de liderul Barcelona.

Cu cele două reușite din meciul cu Elche, Karim Benzema a atins o bornă istorică. Francezul are acum 230 de goluri marcate pentru madrileni. Astfel el l-a întrecut în topul celor mai buni marcatori din istoria formației madrilene pe legendarul Raul. Acesta are 228 de reușite. Benzema se află acum pe locul doi, în spatele lui Cristiano Ronaldo, cel care a reușit nu mai puțin de 311 goluri în tricoul lui Real Madrid.

Totodată Karim Benzema a urcat pe locul 5 în topul celor mai buni marcatori din istoria La Liga. El mai poate urca în această ierarhie având în vedere că se află în plină activitate.

Real Madrid vrea să-l ”fure” pe Erling Haaland de la Manchester City

Manchester City se confruntă cu mari probleme. Clubul este acuzat de oficialii Premier League pentru mai mult de o sută de încălcări ale regulamentului fairplay-ului financiar. Aceste nereguli ar fi fost comise pe o perioadă de nouă ani. Mai exact, ”cetățenii” au încălcat regulile impuse în prima ligă engleză de fotbal începând cu sezonul 2009/2020 și până în sezonul 2017/2018. Oficialii Premier League au demarat deja o anchetă, iar repercusiunile ar putea fi extrem de grave pentru Manchester City. Clubul riscă o depunctare importantă sau chiar excluderea din Premier League.

Potrivit Mundo Deportivo, Real Madrid vrea să profite de această situație. Madrilenii speră să-l poată transfera pe Erling Haaland (22 de ani), jucător pe care l-au dorit cu insistență în trecut. Real ar mai putea bifa un succes în fața lui City și în cazul lui Jude Bellingham. Jucătorul Borussiei Dortmund este dorit de ambele echipe, însă situația clubului englez ar putea influența decisiv acest transfer.

Urmăriți Playsport.ro și pe