Fanul lui Arsenal care a șicant un fotbalist cu laserul a fost arestat. Comunicatul ”Tunarilor”

Mugurel Dumitru 04.05.2023, 14:05

Arsenal s-a impus, fără emoții, în derby-ul Londrei, contra lui Chelsea, scor 3-1, și continuă lupta cu Manchester City pentru titlul de campioană din Premier League.

Partida de pe Emirates Stadium a fost marcată și de un episod care a iscat foarte multe comentarii. La un moment dat, un suporter de-ai celor de la Arsenal s-a jucat cu un laser, pe care l-a proiectat de câte ori a putut pe fața lui Mykhailo Mudryk (22 de ani).

Cum a ajuns Mykhailo Mudryk ”persona non grata” pe Emirates

Mijlocașul ucrainean, care a fost foarte aproape de a semna cu Arsenal în ianuarie, dar a preferat pe rivala Chelsea, a fost tratat cu ostilitate de întreaga asistență.

Numai că fanul care a întrecut limita și l-a șicanat pe jucător cu acel laser nu a scăpat de rigorile legii. El a fost arestat și dus la sediul poliției.

”Fanul care a recurs la un gest reprobabil a fost reţinut de poliţie.

Comportamentul său a fost unul reprobabil, total inacceptabil, vom sprijini poliţia în ancheta sa. Şi noi vom lua măsuri la fel de drastice faţă de acest suporter”, au anunţat  cei de la Arsenal, printr-un comunicat.

Potrivit unor informaţii, pe lângă reţinerea acestui suporter, au mai fost arestate trei persoane care ar fi vinovate de vânzarea unor bilete false la acest meci.

„Tunarii” au marcat toate cele trei goluri în prima repriză, prin Martin Odegaard (18, 31) şi Gabriel Jesus (34), Chelsea reuşind să puncteze la rândul ei după pauză, prin Noni Madueke (64).

Urmăriți Playsport.ro și pe