Farul, pe cale să dea o lovitură financiară. Compania care ar putea deveni sponspor principal la campioana României

Cosmin Olteanu 08.06.2023, 20:37
Farul, pe cale să dea o lovitură financiară. Compania care ar putea deveni sponspor principal la campioana României

Farul este pe cale să dea o lovitură financiară, după ce a cucerit titlul de campioană.

Trupa lui Gică Hagi a obținut un mare capital de imagine, după ce a reușit, pentru prima dată în istorie, să câștige campionatul.

Farul, pe cale să dea o lovitură financiară

Farul se află în negocieri cu firma de pariuri Superbet, pentru a deveni sponsor principal, anunță GSP. În cazul în care cele două părți se vor înțelege, Superbet ar urma să ofere peste un milion de euro, pe an, echipei de la malul mării, devenind sponsorul principal. Această companie este deja parteneră cu Farul, însă din postura de sponsor secundar, apărând pe spatele tricourilor de joc.

Potrivit bilanțului contabil depus la Ministerul Finanțelor, Superbet a avut venituri, în 2022, de peste 100 de milioane de euro, în țara noastră.

În prezent, sponsorul principal al campioanei României este compania OMV Petrom, care oferă aproximativ un milion de euro pe an.

Hagi ia în calcul să plece de la Farul

Într-un interviu recent, Gică Hagi a lăsat de înțeles că nu va rămâne pentru totdeauna la Farul, existând șansa ca, în viitorul apropiat, să ajungă pe banca echipei naționale.

„(n.r. La echipa națională vă mai gândiți?) Eu mă gândesc să fiu undeva unde să câștig, să devin internațional. Pentru că eu sunt un brand internațional, și atunci e logic să mă gândesc la cele mai mari lucruri la care probabil unii, nici nu vă gândiți să le accesați. Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte.

(n.r. Ți-a fost teamă vreodată că poți să pierzi investiția?) Tot ce fac în viață fac din plăcere și din pasiune. Punct. Iubesc, fac din pasiune, și nu contează, pentru că bineînțeles, ca să ajungi să faci lucruri foarte mari ai nevoie să investești, să pui bani. Dar întotdeauna am făcut numai ce mi-a plăcut, și din pasiune, așa că nu contează banii”, a declarat Gică Hagi, pentru stirileprotv.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe