Farul poate lua titlul degeaba! Echipa lui Hagi încă are probleme cu licența pentru cupele europene

Bordei Radu 04.11.2022, 21:18
Farul poate lua titlul degeaba! Echipa lui Hagi încă are probleme cu licența pentru cupele europene

Farul poate lua titlul în România, dar nu știe dacă o să și evolueze în cupele europene. Federația nu i-a acordat licența pentru Europa după ce echipa și-a schimbat numele și cluburile Viitorul și Farul au fuzionat. Totul se judecă la TAS.

Farul poate lua titlul dar să nu joace în Europa. Soarta echipei lui Hagi se decide la TAS

Șefii de la malul mării nu își fac probleme că nu vor primi licența de participare în cupele europene. Mai ales că echipa are parte de un sezon foarte bun și în acest moment este lider clar în Superliga. Federația nu a acordat clubului licența pentru cupele europene, după ce Viitorul a devenit Farul. Așa că speța a ajuns la TAS, unde procesul va începe în curând.

Avem primul termen la TAS, în decembrie. Nu renunțăm, a comentat Gică Popescu, pentru AS.ro.

Miza este una importantă pentru Farul, dacă nu va avea câștig de cauză, trupa de la malul mării riscă să nu joace în cupele europene până în sezonul 2025/2026.

Victor Becali laudă munca lui Gică Hagi de la Farul Constanța. Care a marea ambiție a „Regelui”

După 16 etape disputate în Superliga, Gică Hagi este lider incontestabil alături de Farul Constanța și se pare că marea ambiție a „Regelui” este ca la finalul sezonului să câștige un nou titlu de campion în România, după cel din 2017.

Însă, managerul formației constănțene mai are și alte câteva ambiții personale. Iar una dintre ele este să îi ajute pe jucătorii care nu au dat randament la diversele formații pe la care au mai jucat.

Este și cazul lui Denis Alibec, care în ultimii ani s-a lovit de mai multe probleme în carieră. Însă, odată reîntors la Constanța, este din nou unul dintre cei mai eficienți atacanți ai României. Șase goluri și două pase decisive a reușit Alibec, în 11 meciuri jucate pentru Farul în acest sezon.

Victor Becali, apropiat al lui Gică Hagi, dezvăluie că una dintre pasiunile managerului de la Farul este să îi „resusciteze” pe jucători:

Alibec cu Hagi întotdeauna joacă. Cu Hagi și cu Șumudică joacă. Hagi are și o ambiție a lui să resusciteze jucători, cum era și Lucescu. Și Lucescu a resuscitat mulți jucători. Poate s-a inspirat de la Lucescu”, a declarat Victor Becali, potrivit Prosport.ro.

Nu doar Denis Alibec dă randament la Farul Constanța. Tudor Băluță sau Louis Munteanu, jucători de asemenea repatriați în această vară, au avut prestații foarte bune sub comanda lui Gică Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe