Fata lui Becali a divorțat în secret! Omul de fotbal a aflat că fiica sa are un nou iubit în timp ce se afla la închisoare. GALERIE FOTO

Pintilie Iosif 04.12.2022, 12:54

Pamela este cea mai mare bucurie din viața lui Giovani Becali. Fiica celebrului impresar s-a ținut ascunsă însă de viața publică, fiind o prezență cunoscută, dar subtilă.

Totuși, ea nu a rămas la fel de discretă și în viața amoroasă. Iar în căsniciile ei, schimbările au venit brusc și de multe ori au șocat. Iar cel mai greu i-a fost tatălui ei, care nu a putut să fie mereu lângă ea, deoarece a petrecut câțiva ani într-o închisoare.

Vestea primită de Giovani Becali din spatele gratiilor

În 2015, pe când era încarcerat, Giovani Becali a aflat că, după mai mulți ani în care viața amoroasă a fiicei sale nu a fost la cel mai înalt nivel, aceasta a început să iubească iar. Vestea că Pamela se iubește cu un tânăr om de afaceri, la Londra, i-a luat o piatră de pe suflet tatălui ei, în cel mai greu moment din viața sa.

În prezent, Pamela Becali nu este căsătorită. Viața ei se axează în jurul afacerilor. Impresarul are alte două fete din căsătoria cu Stella: Andreea și Laura. În 2011, Pamela se căsătorea cu Bogdan Marinescu, dar după doar un an punea punct acestei relații, deoarece fostul ei soț era infidel și, de asemenea, era dependent de jocurile de noroc.

„Sunt cel mai iubitor tată! Le fac toate poftele, nevastă-mea și cele trei fete. Au fost cuminți, au făcut facultăți câte au vrut ele… Cea mijlocie face una cu slăbitul, nutriținionism. Cea mică termină și ea facultatea de 4 ani de zile, are job în Anglia. Sunt foarte mulțumit.

Aștept mai mulți nepoți. Am stat toți la Londra la fiica mea cea mare, de Crăciun, de Revelion, de Sf. Ion. Am o nepoțică acolo. O să o aștept și pe cea mare aici.

Fetele mele și nevastă-mea n-au știut niciodată câte minute are o repriză sau un meci. Am fost în multe ipostaze, cu scuipaturi… Mereu mi-au zis să nu mai apar la televizor. Nu le-a plăcut, tatăl e tată… Pentru mine, casa e ceva sfânt. Eu îmi iubesc fetele. Sunt un altfel de om în casă”, a recunoscut Giovanni Becali la Kanal D, recent.

Giovani Becali confirmă: ”Tănase se întoarce la FCSB”

Din postura de impresar, Giovanni Becali s-a ocupat în ultimii mulți ani, printre alții, de Florin Tănase, fostul căpitan al celor de la FCSB, iar prin intermediul unei reacții pe care a oferit-o recent, acesta a transmis că mijlocașul se va întoarce în Româia, tot la echipa finanțată de Gigi Becali.

Însă, vor mai trece ani buni până să se ajungă în acel punct. Momentan, Tănase este concentrat 100% asupra situației sale din Emiratele Arabe Unite, unde este sub contract cu Al Jazira.

El a fost cumpărat de la FCSB în luna august, în schimbul a 3.000.000 de euro, atât cât era clauza sa de reziliere din contract. Tănase a semnat până la data de 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua”, a declarat Giovanni Becali, potrivit AS.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe