Fața nevăzută a lui Gigi Becali! Cum a amenințat o vedetă din România: „M-a căutat și a vrut să ne batem!”

Catinca Giosanu 16.02.2022, 08:51
Fața nevăzută a lui Gigi Becali! Cum a amenințat o vedetă din România: „M-a căutat și a vrut să ne batem!”

Patronul Gigi Becali a fost dat în vileag. Comentatorul și analistul politic Cozmin Gușă a povestit prin ce mijloace alegea latifundiarul să își rezolve problemele pe vremea când Dan Diaconescu, fostul patron de la OTV, rupea audiențele.

Gigi Becali, implicat într-un scandal monstru

Cozmin Gușă a readus în atenția publicului un episod tensionat cu managerul general de la FCSB, Gigi Becali.

„Latifundiarul din Pipera” a fost invitat telefonic la una dintre emisiunile lui Dan Diaconescu. În aceeași emisiune fusese invitat și Cozmin Gușă, care spune că dialogul pe care l-a avut cu patronul echipei roș-albastre a fost mai mult decât tensionat.

Eu am avut tot timpul o atitudine pozitivă față de el, până într-un timp când Becali a depășit măsura. Țin minte că a fost odată o ceartă groaznică la Dan Diaconescu, când Dan Diaconescu m-o fi atras într-o capcană sau nu, deși nu se pune, fiindcă ar fi fost vina mea. Dar în timp ce eu îmi prezentam proiectele politice, fiindcă eram deja cu alt partid, cu PIN-ul (nr. Partidul Inițiativei Naționale), înființasem un partid de oameni tineri, el a intervenit prin telefon.”, și-a început discursul analistul politic.

”A început o porcăială pe-acolo…”

El a explicat că nu a durat mult până când Gigi Becali a trecut la amenințări, lucru care l-a încântat pe fostul patron de la OTV, căci îl ajuta să facă audiență.

Eu inventasem atunci un termen: «imbecalizarea României», în loc de «imbecilizarea României», sigur, era cu referire directă la el. A început o porcăială pe-acolo… La care el, cum era violent, a zis: Acuma vin în studio și știi ce…. I-am răspuns: Ia hai, mă, vino în studio! Dar ia și un scăunel, fiindcă ești mai micuț așa, să poți să te ridici pe scaun să ajungi să mă lovești. Gigi n-a venit, bineînțeles. Dan Diaconescu era în delir fiindcă îi făcusem plăcerea și ne certasem.

M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș, până m-a găsit. Și-mi zice: Bă, să știi că nu mi-e frică, fiindcă eu m-am lucrat și sunt puternic. I-am zis: hai să lăsam astea, vreau să ne împăcăm. Tu ai vorbit de bătaie, iar eu doar ți-am răspuns ca un bărbat, nu voiam să mă fac de râs.”, a mai spus Cozmin Gușă, conform gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe