Fața nevăzută a lui Gigi Becali, dezvăluită de un fost „dușman”: „Mi-a trimis medicamente pentru toată strada”

Marian Cărăvan 16.02.2021, 20:28
Fața nevăzută a lui Gigi Becali, dezvăluită de un fost „dușman”: „Mi-a trimis medicamente pentru toată strada”

Pe lângă „derapajele” sale, patronul FCSB este văzut ca un om care poate face mult bine. Fața nevăzută a lui Gigi Becali, dezvăluită de un fost „dușman”. Dumitru Dragomir s-a contrat deseori cu Gigi Becali, dar fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal recunoaște că finanțatorul roș-albaștrilor l-a și ajutat.

Fața nevăzută a lui Gigi Becali, dezvăluită de un fost „dușman”

Gigi Becali nu e doar patronul care-și desființează jucătorii în direct la tv sau despre care se spune că le dictează antrenorilor ce jucători să introducă în teren. Finanțatorul FCSB este descris drept un om cu suflet. Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, nu se aștepta să se infecteze cu Covid-19 după ce s-a vaccinat.

Am făcut un control şi toată familia mea a ieşit negativ, iar eu pozitiv. Nu am avut niciun simptom, făcusem primul vaccin şi urma să îl fac pe al doilea. Am apelat la doctorul Marinescu, care este un medic grozav şi mi-a zis să amân rapelul o săptămână, să vedem ce se întâmplă. Eu nu am niciun simptom”, a declarat Dragomir la România TV.

În acest context, în scenă intră Gigi Becali. Patronul FCSB l-a ajutat pe Dumitru Dragomir cu medicamente. Fostul șef al LPF a fost uimit de generozitatea lui Gigi Becali.

Am apelat la domnul Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc. O să le iau, am înţeles că arbidolul este foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir dezvaluie fata nevazuta a lui Gigi Becali
Dumitru Dragomir dezvaluie fata nevazuta a lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir: „Cred în vaccin”

După ce s-a vaccinat, fostul șef al LPF se declară pro-vaccinare și îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

Cred în vaccin şi recomand la toată lumea să facă. Şi eu am făcut şi am o formă uşoară, nu o simt. Trebuia să îl fac pe al doilea, nu l-am făcut, o să îl fac peste o săptămână.

Eu stau în casă, ca să nu dau şi la alţii. La unii e mai puternică boala, la mine nu este. Am şase anticorpi după vaccin. Doresc la toată lumea să nu treacă prin această boală”, a mai spus fostul șef al LPF.

În urmă cu aproape un an, Dumitru Dragomir era convins că a avut deja COVID-19, la finalul anului 2019. Acesta declara că ar fi luat virusul din Italia, unde a fost în vacanță, și și-ar fi îmbolnăvit apoi toată familia. Dumitru Dragomir a mărturisit că nu s-a testat, dar avea simptomele specifice. „Nu aveam aer, mă sufocam nasol. Nevastă-mea a făcut o formă ușoară. Dar toți am fost contaminați. Și nepoții și copiii”, declara Dumitru Dragomir, anul trecut, în aprilie.

Urmăriți Playsport.ro și pe