Fața nevăzută a lui Gigi Becali. “E campion național”. Cum a câștigat 100.000 de euro în cinci minute

Giosanu Catinca / 12.02.2022, 08:10
Fața nevăzută a lui Gigi Becali. “E campion național”. Cum a câștigat 100.000 de euro în cinci minute

Gigi Becali este un talent înnăscut. Omul numărul 1 de la FCSB nu are rival atunci când vine vorba de jocul de table. Vă vine sau nu să credeți, managerul general al formației roș-albastre a câștigat 100.000 de euro în doar cinci minute. Cum a fost posibil, aflați din paragrafele de mai jos.

Faţa nevăzută a lui Gigi Becali

Cel poreclit Corleone a povestit mai multe întâmplări cu patronul FCSB-ului. Ex-președintele LPF a dezvăluit că Gigi Becali e cel mai bun jucător de table dintre cei pe care i-a avut ca adversar, dar și faptul că finanțatorul FCSB nu are concurent la tabinet.

Dragomir a spus, de asemenea, că Adrian Porumboiu, fostul patron al FC Vaslui, și Giovanni Becali, actual consultant al unei firme de impresariat sportiv, se ofticau atunci când pierdeau la masa de joc.

La table cel mai bun e Gigi Becali, dar și la tabinet…e cel mai bun din toată țara. Cel mai ofticos? Adrian Porumboiu, dar și Giovanni Becali, bine, el e cu școala vieții, trecut prin toate nenorocirile, prin pușcării. E un tip foarte deștept, l-am cunoscut, dar eu un ciudat.

Cât am câștigat sau cât am pierdut? Eeee… mare brânză. Doar munca e importantă, lăsați dracului jocurile de noroc. Eu le-am jucat pe toate, dar nu sunt bune… Poate pentru adrenalină, iar jocul de table și de șah păstrează mintea limpede.

Uitați-vă la mine, la 76 de ani, mă iau la întrecere cu oricare de vârsta mea în toate.” a declarat acum Dumitru Dragomir în emisiunea de pe youtube, Fiță cu Adiță.

Cum i-a ”furat” Dumitru Dragomir pământul lui Gigi Becali la table

Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la table. Dar nici finanțatorul nu a ieșit în pierdere, căci a luat dintr-un foc 100.000 de dolari.

Ne-am întâlnit la Crystal Palace. Gigi a pierdut mulţi bani, eu câştigasem în acea seară. Mi-a cerut cu împrumut, i-am spus că-i dau doar dacă îmi vinde nişte pământ în Pipera, unde să-mi contruiesc un număr de vile.

Ne-am tocmit la preţ, i-am dat o sumă mare de bani, urmînd să-mi dea pămîntul şi actele. A făcut o schiţă, 250 de metri lungime, 25 lăţime, cu drum în faţă, a semnat-o şi mi-a spus că a doua zi îmi face actele.

Din banii mei s-a întors şi a câştigat peste 100.000 de dolari.”, se arată în cartea lui Dragomir, ”Meciurile vieţii mele”.

Cei doi s-au certat ulterior, pentru că Becali nu voia nici în ruptul capului să-şi respecte angajamentul. Jumătate de an s-au contrat, după care latifundiarul a cedat şi i-a făcut actele lui Dragomir.