FC Argeș – FCSB 0-0. Pas greșit făcut de lider, de care poate profita CFR. Condiții grele de joc la Pitești

Marian Cărăvan 26.01.2021, 21:58
FC Argeș – FCSB 0-0. Pas greșit făcut de lider, de care poate profita CFR. Condiții grele de joc la Pitești

FC Argeș și FCSB au încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a 19-a a Ligii 1. Remiză albă la Pitești, pe un teren greu. Un prim pas greșit al liderului, după un meci în care a avut multe ocazii. CFR Cluj poate profita în această etapă și să treacă pe primul loc, dacă o va învinge pe Astra.

Pas greșit făcut de lider la Pitești

FCSB nu a reușit să câștige meciul de la Pitești, deși și-a creat mai multe ocazii. Meciul cu FC Argeș s-a disputat pe un teren greu, plin cu zăpadă, care a pus în dificultate componenții celor două echipe. FCSB a făcut un prim pas greșit în lupta pentru supremație în Liga 1. Roș-albaștrii pot pierde primul loc după această etapă, dacă CFR Cluj o va învinge pe Astra. Meciul CFR Cluj – Astra încheie etapa a 19-a. E programat joi, 28 ianuarie, de la ora 20:00. FCSB și CFR sunt despărțite de două puncte în clasamentul Ligii 1. FCSB rămâne lider, cu 42 de puncte, dar CFR Cluj poate profita de pasul greșit al roș-albaștrilor. Campioana ocupă poziția secundă, la două lungimi în spatele echipei lui Becali.

FC Argeș – FCSB s-a disputat în condiții vitrege. Cu mai puțin de două ore înaintea startului partidei, stadionul „Nicolae Dobrin” era acoperit de zăpadă. Cât despre temperatură, aceasta se apropia de zero grade Celsius. Organizatorii au depus eforturi fantastice pentru ca partida să se dispute în această seară. Au început curățarea terenului de zăpadă. În cele din urmă, observatorul Marian Salomir a decis împreună cu brigada de arbitri ca meciul să se dispute. 0-0 între FC Argeș și FCSB, iar de pasul greșit al liderului poate profita CFR Cluj. Cele 13 șuturi la poartă, dintre care nouă pe spațiul porții, nu au ajutat-o prea mult pe FCSB.

FC Arges - FCSB 0-0. Pas gresit al liderului
FC Arges – FCSB 0-0. Pas gresit al liderului

Cum au arătat echipele de start

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, I. Șerban II – Drăghici, Palic, Cr. Dumitru – Mediop
Rezerve: Micle, Barbu, Grecu, Honciu, Maes, Malele, Năstăsie, Șerbănică, Turda
Antrenor: Mihai Ianovschi

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Fl. Tănase – Man, Oct. Popescu, Coman
Rezerve: Straton, Crețu, Soiledis, Perianu, Simion, Vînă, Buziuc, Oaidă, Fulga
Antrenor: Toni Petrea

Urmăriți Playsport.ro și pe