FC Barcelona, singura destinație posibilă pentru Erling Haaland. Impresara jucătorului norvegian a recunoscut

Iosif Pintilie 01.02.2023, 19:55
FC Barcelona, singura destinație posibilă pentru Erling Haaland. Impresara jucătorului norvegian a recunoscut

Erling Haaland este, cu siguranță, unul dintre cei mai populari jucători din lume, în acest moment. Atacantul de 22 de ani a ajuns la Manchester City vara trecută, după ce echipa britanică a încercat, o lungă perioadă de timp, să aducă un atacant de calitate pe Etihad.

Echipa la care poate ajunge oricând norvegianul

Atacantul a ajuns la Manchester City, fiind reprezentat de celebrul impresar Mino Raiola. Din păcate, acesta a murit, iar afacerile lui au fost preluate de avocata din Italia Rafaela Pimienta.

Aceasta a vorbit despre atacantul norvegian, despre care spune că valoreaza un miliard de euro. În același timp, ea crede că această sumă nu se va plăti niciodată.

Ea a vorbit și despre relația pe care o are cu Juan Laporta, spunând că nu ar putea niciodată dă îi spună nu președintelui Barcelonei, deschizând astfel o discuție: poate ajunge Haaland pe Camp Nou, în viitor?

„Pentru mine, Haaland valorează un miliard de euro, poate că nimeni nu va plăti suma asta, însă acesta este potențialul pe care îl are când ajunge la un club.

Întotdeauna spun că Laporta nu îmi poate cere nimic legat de fotbal, nu e corect, pentru că știe că îi voi spune ‘da’”, a declarat Rafaela conform sport.es.

Pep Guardiola, avertizat de Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, antrenorul italian de la Real Madrid, îl avertizează pe Pep Guardiola că și-ar putea pierde oricând postul de la Manchester City, dacă echipa va ajunge să nu aibă rezultate.

„Când se schimbă un antrenor, nu se face doar din cauza greșelilor sale, ci pentru a schimba o dinamică negativă și, de asemenea, pentru a pune mai multă responsabilitate asupra jucătorilor. Mâine Valencia va fi super motivată.

Cred că pentru un antrenor, a fi concediat face parte din treaba noastră. Nu există un antrenor în lume care să nu fi fost concediat. Cred că singurul este Guardiola. Dacă Pep va continua să antreneze, va veni și ziua în care îl vor da afară”, a declarat Carlo Ancelotti la conferința de presă premergătoare meciului cu Valencia.

Urmăriți Playsport.ro și pe