FC Barcelona transferă de la echipa lui Cosmin Olăroiu. ”Am semnat!”

Moldoveanu Camelia 03.12.2021, 22:32
FC Barcelona transferă de la echipa lui Cosmin Olăroiu. ”Am semnat!”

Xavi și-a dorit la Barcelona un om de la echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah. Joan Laporta a confirmat mutarea, la cererea lui Xavi.

Xavi continuă schimbarea. A transferat de la echipa lui Cosmin Olăroiu

Barcelona încearcă să se recupereze după o perioadă extrem de dificilă. Xavi a găsit mai multe probleme, nu doar de lot, și și-a dorit să le rezolve în cel mai scurt timp. Astfel, medicul Ricard Pruna, 57 de ani, a fost convinsă să resemneze cu echipa catalană.

Ricard Pruna a mai lucrat pe Camp Nou în perioada 1996 -2020. După despărțirea de formația blaugrana, el a semnat cu echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah. Însă, se pare că Xavi l-a convins să revină în Spania, iar Laporta a confirmat transferul.

Am semnat cu Pruna, nu am achitat nicio clauză de reziliere”.

Barcelona a luat măsuri disperate în ceea ce-l privește pe Ousmane Dembele

De ceva vreme Barcelona se confruntă cu nenumărate probleme, iar majoritatea dintre acestea se rezumă la bani. Clubul catalan dispune de un buget extrem de restrâns și fiecare pas este calculat foarte bine pentru a nu înrăutăți situația. Venirea lui Xavi a adus o gură de aer proaspăt, însă nu pare a fi suficientă pentru ca marea forță din La Liga să intre pe un drum plin de succese.

Astfel, Dembele încă stă pe gânduri și nu a semnat prelungirea contractului cu Barcelona. Oficialii clubului blaugrana i-au făcut mai multe oferte, dar fotbalistul nu a dat încă semne că ar fi tentat să rămână. Potrivit Mundo Deportivo, Dembele a primit chiar și un ultimatum pentru a lua o decizie, mai exact data de 15 decembrie.

Barcelona i-a oferit acest ultimatul lui Ousmane Dembele deoarece de la 1 ianuarie poate negocia cu orice club. Fotbalistul poate să semneze un precontract și perioada de mercato din vară să-l prindă deja „acoperit”. Bineînțeles că transferul ar fi gratis, iar în aceste condiții cluburile s-ar putea întrece în salarii extrem de tentante, asta dacă n-au făcut-o deja.

Potrivit sursei citate anterior, Dembele își dorește să rămână pe Camp Nou. Problema? Impresarul acestuia insistă ca al său client să semneze cu echipa care îi oferă cel mai bun salariu.

Degeaba șeful FRF îl pusese în funtea listei candidaților pe Cosmin Olăroiu. Acesta a primit o ofertă fabuloasă din Golf

Răzvan Burleanu este un admirator al antrenorului și de multe ori s-a gândit să îl aducă la lot. din păcate, Olăroiu este un tehnician scump, care s-a bucurat mereu de salarii foarte mari, în spațiul arab sau în China. De aceea, când Rădoi și-a anunțat intenția de a pleca de la națională, președintele FRF a văzut o șansă. Cosmin Olăroiu era liber de contract și era principalul favorit în viziunea Federației. Înainte de Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, Burleanu a încercat să prepare o ofertă pentru cel care a fost mentorul lui Mirel Rădoi.

Din păcate, Federația nu a putut să vină cu un contract, înainte ca cei de la Al-Sharjah să îl abordeze pe tehnician. Iar Oli a primit pe masă un contract fabulos. Cu tot cu bonusuri, poate câștiga 3 milioane de euro, pe an. O sumă cu care Federația nu are cum să concureze. Dacă, totuși, Burleanu venea cu o ofertă concretă, atunci Oli ar fi putut pierde un contract cu adevărat senzațional.

Între timp, Burleanu a fost refuzat și de Hagi și Lucescu junior și România tot nu are selecționer.