FC Botoșani îl vinde pe jucătorul vânat de Gigi Becali: „Lucrurile sunt la limita de a spune DA!” Ce ofertă are fundașul

Robert Zanfir / 14.01.2022, 19:11
FC Botoșani îl vinde pe jucătorul vânat de Gigi Becali: „Lucrurile sunt la limita de a spune DA!” Ce ofertă are fundașul

Valeriu Iftime a dezvăluit că este aproape de a-l vinde pe Bogdan Racovițan. Fundașul aflat și pe lista lui Gigi Becali este la un pas de un transfer în Polonia.

Bogdan Racovițan a impresionat în acest sezon de Liga 1, în care a jucat 21 de meciuri și a marcat și un gol. Fundașul s-a născut la Dijon din tată român și mamă franțuzoaică și este unul dintre favoriții lui Mirel Rădoi. Și Gigi Becali l-a trecut pe lista de achiziții.

FC Botoșani îl vinde pe jucătorul vânat de Gigi Becali: „Lucrurile sunt la limita de a spune DA!” Ce ofertă are fundașul

Fundașul central este dorit de ocupanta locului 3 din Polonia. Valeriu Iftime a dezvăluit că Rakow este pe cale să ofere aproape 800 de mii de euro.

„Cred că azi nu e greu să îl monitorizezi. El e un copil deosebit, contează mult educația fotbalistică pe care o are din Franța. În 6 luni, a devenit un fundaș central bun și nu întâmplător, are ofertă bună din Polonia.

Am discutat cu ei, lucrurile sunt la limita de a spune da, dar mă mai gândesc, poate mă luminează cineva în seara asta și să fiu de acord cu ce mi-au propus ultima dată.

E peste 500.000 și, cu niște bonusuri, poți să iei aproape 800. Copilul vrea în Polonia, e o echipă bună acolo. Cred că e echipa care a jucat cu Rapid, locul 3 în Polonia”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport.

FC Botoșani trage tare pentru play-off

FC Botoșani se pregătește în Turcia. Din Antalya, moldovenii speră să revină cu bateriile încărcate pentru lupta la play-off. Echipa lui Marius Croitoru este pe locul 4, cu 32 de puncte, la doar 2 pași de Rapid, prima echipă sub linie.

„El e U21, e mai complicat. Am găsit un copil foarte repede, dar e foarte greu. De asta mă tem, am nevoie acum de o echipă foarte solidă, trei, patru meciuri. Nu am un U21 care să fie la nivel.

Da, programul e ușor, vai de capul nostru. De asta mă tem, că nu am unul UNDER de același nivel. Dar am vorbit cu Marius, care e destul de încrezător. A spus: «domnul Valeriu, putem să îi dăm drumul, dacă vă convine oferta și găsim altul»”, a mai spus Valeriu Iftime.

Despre plecarea lui Hervin Ongenda?

„Nu negociez contractul lui. I-am spus că îi dau drumul și, dacă are ofertă bună, nu prea mă interesează contractul lui. E un talent frumos, mie îmi place și ca om. Un fotbalist foarte bun. Dar nu sunt la curent eu, nu negociez eu.

El va juca, sper să joace bine până la final. Dar dacă găsește o ofertă acum, sper să plece. Va fi foarte bine pentru el”, este convins omul cu banii de la Botoșani.

Despre transferul lu Marko Dugandzic la CFR Cluj

„El e un fotbalist foarte bun, numai că a fost foarte bun numai la noi, la Botoșani. El are calitate, e un fotbalist de rasă. Dar în ultimii doi ani nu prea a jucat. A fost boxer acolo, din câte știu”, a mai spus Valeriu Iftime.