FC Hermannstadt, pas greșit în lupta pentru promovarea directă în Liga 1. Doar egal pentru sibieni cu Unirea Slobozia

Olteanu Ștefan 21.04.2022, 22:29
FC Hermannstadt, pas greșit în lupta pentru promovarea directă în Liga 1. Doar egal pentru sibieni cu Unirea Slobozia

Partida Unirea Slobozia – FC Hermannstadt a deschis runda cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 2, iar sibienii au făcut un nou pas greșit în lupta pentru promovarea directă în Liga 1. Duelul a fost unul destul de închis, iar în momentul fluierului final tabela indica scorul 0-0. La capătul acestei etape, FC Hermannstadt poate fi depășită în clasament.

Unirea Slobozia – FC Hermannstadt 0-0. Sibienii, pas greșit în lupta pentru promovarea directă în Liga 1

FC Hermannstadt a deschis runda cu numărul 6 din play-off-ul eșalonului secund, însă nu a reușit cel mai bun meci și a făcut un nou pas greșit în lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

Sibienii au mers în deplasare la ultima clasată, Unirea Slobozia, care este singura echipă din play-off-ul Ligii 2 fără victorie. Totuși, defensiva formației din Slobozia s-a dovedit a fi impenetrabilă și a reușit să se apere cu succes până în minutul 90.

Mai mult, echipa mai prezentă în atac pe tot parcursul jocului a fost tot Unirea Slobozia. Însă, trupa antrenată de Adrian Mihalcea a fost prea relaxată la finalizare și nu l-a putut învinge pe Iliev.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt a ratat o ocazie imensă chiar la ultima fază de joc, când Baba Alhassan a primit o centrare excelentă în centrul careului. Șutul său a fost dezamăgitor și s-a dus direct în blocajul lui Dinu. Portarul Unirii Urziceni era bătut, însă norocul a făcut să scape cu bine și de această ultimă fază a partidei și scorul final a fost 0-0.

Este al treilea rezultat de egalitate din acest play-off atât pentru Unirea Slobozia, cât și pentru FC Hermannstadt. Însă, echipa mai afectată este cea din Sibiu.

Dacă Universitatea Cluj o va învinge pe Petrolul în runda cu numărul 6, FC Hermannstadt va ajunge pe loc de baraj.

Marius Măldărășanu, tranșant după remiza cu Slobozia. „Cel mai prost joc al nostru!”

Tehnicianul lui FC Hermannstadt a fost extrem de dezamăgit la finalul confruntării. Marius Măldărușanu a spus că echipa sa a practicat cel mai slab joc din întreg sezonul, nu doar din play-off.

Normal că mi-am dorit mai mult, dar – din păcate – a fost cel mai prost meci al nostru din întreg sezonul nu doar din play-off, ci și din sezonul regular. S-a simțit oboseala, cu toate că s-au făcut eforturi și am rămas în cantonament după meciul cu Steaua, ca să nu facem o deplasare înapoi, la Sibiu, și să venim la Slobozia, dar – din păcate – nu am fost noi. Am încercat să schimbăm câțiva jucători, să aducem prostețime. Nu am reușit! Dar, până la urmă, vreau să-l contorizez ca un punct în clasament, și alte echipe au făcut egal aici. Am spus de la început că (n.a. Unirea Slobozia) este o echipă puternică pe teren propriu, o echipă care și-a atins obiectivul și nu a avut absolut nimic de pierdut”, a declarat Măldărășanu la finalul jocului.

Referitor la ratarea uriașă a lui Alhassan de la ultima fază, antrenorul a declarat:

De-a lungul unui campionat există o lege a compensației, pentru că și noi am fost taxați de multe ori jucând fotbal, ducând mingea în careu advers și, pe un prim contraatac sau o primă fază a adversarului, ne-a dat gol. Altădată am câștigat în minutul 93 sau 94. A fost legea compensației, de data aceasta, asta a fost, puteam să marcăm în minutul 94, nu știu dacă meritam…”, a mai spus Măldărășanu, potrivit liga2.prosport.ro.

Clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 2:

  1. Petrolul – 57P
  2. FC Hermannstadt – 53P
  3. U Cluj – 51P
  4. CSA Steaua – 42P
  5. Concordia – 40P
  6. Unirea Slobozia – 36P

Programul rundei cu numărul 6:

  • Unirea Slobozia – FC Hermannstadt 0-0
  • CSA Steaua – Concordia Chiajna, sâmbătă, ora 16:00
  • U Cluj – Petrolul Ploiești, marți, 26 aprilie, ora 19:00

FRF vine cu lămuriri. Cum se va face departajarea în playoff și în playout în Liga 1 și Liga 2.

Urmăriți Playsport.ro și pe