FC Hermannstadt primește o veste extraordinară în lupta pentru promovare: i s-a aprobat planul de reorganizare. Cum o încurcă decizia pe Dinamo

Olteanu Ștefan 24.03.2022, 20:02
FC Hermannstadt primește o veste extraordinară în lupta pentru promovare: i s-a aprobat planul de reorganizare. Cum o încurcă decizia pe Dinamo

Aflată în plină competiție în play-off-ul Ligii a doua, FC Hermannstadt primește o veste extraordinară din partea Tribunalului Sibiu: planul de reorganizare al clubului a fost aprobat! Astfel, echipa antrenată de Marius Măldărășanu îndeplinește cerințele pentru obținerea licenței de Liga 1 și poate promova, dacă la finalul play-off-ului poziția din clasament în va permite acest lucru.

Tribunalul Sibiu a aprobat planul de reorganizare pentru clubul FC Hermannstadt. Veste extraordinară în lupta la promovare

Se pare că Dani Coman a avut dreptate în ceea ce o privește pe FC Hermannstadt, iar echipa din Sibiu primește o veste extraordinară în lupta pentru promovare. Președintele lui FC Hermannstadt declara în urmă cu două săptămâni, în direct la PlaySport LIVE, că Tribunalul Sibiu va apropa planul de reorganizare al clubului și licența se va lua fără probleme. Iar joi, 24 martie, totul a devenit oficial!
Soluția dată de Tribunalul Sibiu este favorabilă echipei:

Admite cererea formulată administrator judiciar al debitorului Asociaţia de Fotbal Club Hermannstadt Sibiu – practician în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu. În baza art. 139 alin.1, lit. C din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenirea insolvenţei şi de insolvenţă, confirmă planul de reorganizare al debitorului propus de către practicianul în insolvenţă Ideal Insolv SPRL prin Marcu Maniu.

În conformitate cu dispoziţiile art.140 coroborat cu art.56 lit. d şi art. 58 alin.1 lit. e din Legea nr.85/2014, când sentinţa care confirmă un plan intră în vigoare, activitatea debitorului este reorganizată în mod corespunzător, conform acestuia, de către administratorul special Raica Dan şi sub supravegherea administratorului judiciar. Executorie”.

Dani Coman era convins că planul de reorganizare va fi aprobat

Pe 7 martie, în direct la PlaySport LIVE, Dani Coman spunea că nu are nicio emoție cu privire la decizia Tribunalului Sibiu:

O să vedeți cu toții că planul de reorganizare se va aproba fără probleme. Contestații vor mai fi, dar așa se întâmplă la orice societate care intră în insolvență.
Nu vor fi niciun fel de probleme. O să vedeți că planul se va aproba, licența se va lua, ne-am luat toate măsurile de siguranță. Singură problemă va fi pe cale sportivă, să promovăm noi. Dacă noi vom promova, în rest nu vor fi probleme. Eu vă spun că nu am niciun fel de emoții. Am disuctat astăzi cu avocații, cu toată lumea, nu avem niciun fel de emoții.
O să vedeți că miercuri vom trece planul de reorganizare și se va aplica. O să vedeți că nu vor fi probleme

La FC Hermannstadt nu sunt probleme cu salariile. E cea mai bună perioadă din ultimii ani la echipă, deci nu sunt probleme”, spunea președintele clubului FC Hermannstadt, la PlaySport LIVE.

FC Hermannstadt e pe locul secund în play-off-ul din Liga 2, cu 44 de puncte.

Decizia Tribunalului Sibiu nu este primită cu același entuziasm, însă, de Dinamo. „Câinii” sperau ca FC Hermannstadt să nu poată promova, pentru a avea un posibil adversar mai accesibil la baraj, respectiv Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia.

Dani Coman e sigur că CSA Steaua nu promovează în Liga 1. „Uitați-vă la regulament”.

Urmăriți Playsport.ro și pe