FC U Craiova, în pericol să piardă unul dintre cei mai valoroși jucători. Juan Bauza este dorit de o echipă cu pretenții din Liga 1

Robert Zanfir / 29.03.2022, 16:57
FC U Craiova, în pericol să piardă unul dintre cei mai valoroși jucători. Juan Bauza este dorit de o echipă cu pretenții din Liga 1

Juan Bauza (25 de ani) este dorit de Valeriu Iftime la Botoșani. Mijlocașul celor de la FC U Craiova a avut un sezon foarte bun și a devenit indispensabil în formula de joc a oltenilor.

FC Botoșani a ratat dramatic prezența în play-off-ul Ligii 1 din acest sezon. Moldovenii au pierdut acasă cu FC Argeș, 1-2. Valeriu Iftime nu și-a ascuns dezamăgirea și a demarat deja căutările pentru noul sezon.

Adrian Mititelu îl poate pierde pe Juan Bauza, dorit de Valeriu Iftime la Botoșani

Juan Bauza este împrumutat de FC U Craiova de la Miercurea Ciuc (AFK Csikszereda), din liga a doua. Jucătorul a reușit un sezon bun și se poate lăuda cu 4 goluri în 20 de partide pentru olteni. Performanța nu a trecut neobservată. Potrivit ProSport, Bauza este dorit de Valeriu Iftime, care caută un înlocuitor pentru Hervin Ongenda.

Bauza este un jucător foarte interesant pe care eu îl vreau. Este un jucător care se apropie ca stil de joc cu Ogenda şi vreau să vorbesc cu Marius Croitoru despre el. O să ne interesăm de situaţia lui contractuală şi vom vedea dacă o să-l putem aduce la Botoşani. Repet: Bauza este un jucător foarte interesant şi a avut evoluţii bune la Craiova,
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Juan Bauza este împrumtat de FC U Craiova de la Miercurea Ciuc. Oltenii vor avea prioritate în cazul unui transfer definitiv. Adrian Mititelu va trebui să plătească 150 de mii de euro, pe lângă suma inițială, de 50 de mii de euro.

Îl urmăresc și eu cu mare interes pe Bauza la FCU. Eu îl cunosc foarte bine, deoarece l-am antrenat, și eram sigur că el va confirma în Liga 1. Este un jucător letal, iar dacă îi dai libertate de mișcare pe teren și găsește spații este foarte periculos. Napoli i-a găsit foarte bine poziția pe teren. Bauza are viteză, tehnică și execuții spectaculoase, cele pe care le-ați și văzut până acum.

Însă, sunt conștient că nu se va mai întoarce la noi. El este împrumutat la FC U, iar dacă domnul Mititelu va activa clauza de transfer definitiv, atunci Craiova are prioritate. Și sunt convins că domnul Mititelu îl va transfera definitiv, chiar dacă el este probabil dorit acum și de alte echipe”, a spus Valentin Suciu pentru sursa citată.

11 este locul ocupat de FC U Craiova, 5 în clasamentul play-off-ului. Oltenii au 21 de puncte după două etape.